Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC SOKiS SPARTA CHORZELÓW
Legia Warszawa Tactiek 343 p
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Inworp. Mantar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 0:1

18e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar passt de bal zonder na te denken. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel. Bogićević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rogina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogina geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Schindler de bal onder controle te krijgen. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hasunen rent richting de bal. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hasunen de bal onder controle te krijgen. Vía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chomiczówka FC - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:1

34e minuut.
Schindler met een sublieme pass. Sapunxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sapunxhiu speelt de bal door. Łyskawa rent richting de bal. Łyskawa probeert naar een medespeler te passen. Mantar met een sublieme pass. Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jaszczur kopt de bal weg. Daar is Bouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobalyan is nu in balbezit. Dobalyan schiet op doel. Czapla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 68%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 32%.
Chomiczówka FC - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 1:2

51e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasunen onderschept slim de pass. Hasunen passt de bal met de wreef. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Vía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Koszek passt de bal met de wreef. Vörösmarty verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chomiczówka FC - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 2:2

80e minuut.
Mahieu rent richting de bal. Mahieu geeft de bal voor. Vintilă is nu in balbezit. Koszek onderschept slim de pass. Koszek schiet op doel. Vía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 52%, SOKiS SPARTA CHORZELÓW 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chomiczówka FC - SOKiS SPARTA CHORZELÓW 2:2