Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
litj puttan Blue Star FC
super Tactiek 451
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 32.5
adequate Schieten average
adequate Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Ervik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bergli komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Galindo probeert de bal met de borst te controleren. Bergli rent richting de bal. Håheim probeert naar een medespeler te passen. Turner rent richting de bal. Turner schiet op doel. Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wergeland onderschept slim de pass. Wergeland probeert naar een medespeler te passen. Hausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausen probeert naar een medespeler te passen. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montiel trapt de bal weg. Klungelig pakt Galindo de bal. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner draait met de bal, schiet en ... Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turner probeert naar een medespeler te passen. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi geeft een lange en hoge pass. Bergli probeert de bal aan de voet te houden. Vannuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Blue Star FC 0:1

26e minuut.
Håheim speelt de bal door. Hallingstad rent richting de bal. Hallingstad passt de bal met de wreef. Bergli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vannuten speelt de bal door. Raearo kopt de bal weg. Valderhaug rent richting de bal. Valderhaug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kaupang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Førsund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hausen is nu in balbezit. Hausen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solheim met de inworp. Wergeland met een sublieme pass. Levipani rent richting de bal. Levipani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
litj puttan - Blue Star FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 64%, Blue Star FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
litj puttan - Blue Star FC 1:1

46e minuut.
Wergeland is nu in balbezit. Håheim verovert de bal door een tackle van achteren. Håheim probeert naar een medespeler te passen. Levipani rent richting de bal. Levipani schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Turner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fjelldal komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Levipani met een sublieme pass. Hausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel rent richting de bal. Hausen verovert de bal door een tackle van achteren. Hausen draait met de bal, schiet en ... Gabryś bokst de bal weg. Levipani rent richting de bal. Levipani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Blue Star FC 2:1

67e minuut.
Førsund rent richting de bal. Håheim onderschept slim de pass. Håheim probeert naar een medespeler te passen. Hallingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallingstad schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
litj puttan - Blue Star FC 2:2

68e minuut.
Tarlósi geeft de bal voor. Valderhaug is nu in balbezit. Valderhaug geeft de bal voor. Håheim is nu in balbezit. Håheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim geeft een lange en hoge pass. Levipani rent richting de bal. Levipani heeft problemen om de bal te vangen. Levipani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gabryś trapt de bal weg van het doel. Wergeland kopt de bal weg. Levipani probeert de bal met de borst te controleren. Levipani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Blue Star FC 3:2

86e minuut.
Wergeland passt de bal in één keer door. Levipani rent richting de bal. Levipani passt de bal zonder na te denken. Hausen is nu in balbezit. Hausen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderhaug met de inworp. Hallingstad geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 41%, Blue Star FC 59%.
litj puttan - Blue Star FC 3:2