Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 FC Königsblau
barcian Tactiek 442
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 27
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Pache met een sublieme pass. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Słaboń geeft een hoge lob. Szczepaniak heeft problemen om de bal te vangen. Szczepaniak probeert naar een medespeler te passen. Vida is nu in balbezit. Vida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aelbroeck heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru rent richting de bal. Stegaru speelt de bal door. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Polders verovert de bal door een tackle van achteren. Nagi met een sublieme pass. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Buck probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Buck geeft de bal voor. Erlandsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Verhoeven de bal. Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal in één keer door. Belie bokst de bal weg. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 1:0

16e minuut.
Vida met een snelle inworp. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 2:0

17e minuut.
Kossakowski probeert naar een medespeler te passen. Erlandsen rent richting de bal. Erlandsen met een sublieme pass. Vida probeert naar een medespeler te passen. Stegaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nagi kopt de bal weg. Daar is Słaboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słaboń probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

19e minuut.
Nagi passt de bal zonder na te denken. Słaboń met een sublieme pass. Stegaru met een sublieme pass. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stegaru passt de bal met de wreef. Vida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vida passt de bal in één keer door. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vida geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Słaboń de bal onder controle te krijgen. Słaboń passt de bal in één keer door. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 3:0

23e minuut.
Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache passt de bal zonder na te denken. Daar is Vida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buck de bal. Belie bokst de bal weg. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 4:0

24e minuut.
Stegaru speelt de bal door. Vida is nu in balbezit. Vida passt de bal zonder na te denken. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szczepaniak heeft problemen om de bal te vangen. Buck rent richting de bal. Szczepaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 5:0

27e minuut.
Nagi onderschept slim de pass. Nagi speelt de bal door. Słaboń geeft een lange en hoge pass. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak schiet op doel. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buck met een sublieme pass. Lamoral heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pache rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 6:0

29e minuut.
Daar is Słaboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słaboń passt de bal zonder na te denken. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Aelbroeck probeert de bal met de borst te controleren. Nagi is nu in balbezit. Nagi geeft een hoge lob. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aelbroeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi onderschept slim de pass. Nagi passt de bal in één keer door. Słaboń geeft een hoge lob. Szczepaniak springt en kopt de bal. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Nagi heeft problemen om de bal te vangen. Nagi passt de bal zonder na te denken. Stegaru met een sublieme pass. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 7:0

41e minuut.
Pache passt de bal in één keer door. Szczepaniak is nu in balbezit. Vida met een sublieme pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 13%, FC Königsblau 87%.
barcian 13 - FC Königsblau 7:0

48e minuut.
Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski passt de bal met de wreef. Nagi probeert de bal aan de voet te houden. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słaboń geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczepaniak rent richting de bal. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Słaboń rent richting de bal. Słaboń geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Pac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buck de bal. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Belie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 8:0

52e minuut.
Teterin met een sublieme pass. Stegaru geeft een hoge lob. Buck probeert de bal met de borst te controleren. Szczepaniak rent richting de bal. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Słaboń probeert naar een medespeler te passen. Pache speelt de bal door. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak schiet op doel. Belie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 9:0

56e minuut.
Erlandsen geeft de bal voor. Szczepaniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Pache de bal. Pache schiet op doel. Belie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 10:0

60e minuut.
Nagi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagi geeft een lange en hoge pass. Pache kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczepaniak de bal. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru met een sublieme pass. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Belie met een harde bal richting middenveld. Stegaru kopt de bal weg. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 11:0

69e minuut.
Stegaru passt de bal in één keer door. Vida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vida geeft een hoge lob. Szczepaniak springt en kopt de bal. Belie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 12:0

71e minuut.
Słaboń is nu in balbezit. Słaboń geeft de bal voor. Klungelig pakt Buck de bal. Szczepaniak rent richting de bal. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Belie bokst de bal weg. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aelbroeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi onderschept slim de pass. Nagi geeft een hoge lob. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel. Belie bokst de bal weg.

74e minuut.
Szczepaniak passt de bal in één keer door. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buck rent richting de bal. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru schiet op doel. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Van Impe de bal. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Polders de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 13:0

76e minuut.
Szczepaniak passt de bal in één keer door. Vida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vida passt de bal zonder na te denken. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 14:0

76e minuut.
De Waal rent richting de bal. Słaboń onderschept slim de pass. Słaboń geeft een hoge lob. Szczepaniak is nu in balbezit. Szczepaniak draait met de bal, schiet en ... Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Buck geeft een hoge lob. Słaboń met een sublieme pass. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 15:0

85e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Stegaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Polders de bal. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Belie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 16:0

87e minuut.
Daar is Van Impe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru geeft een hoge lob. Vida bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepaniak rent richting de bal. Szczepaniak haalt uit met een fantastische trap. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Doeltrap. Buck trapt de bal weg. Erlandsen rent richting de bal. Erlandsen geeft de bal voor. Szczepaniak krijgt zijn hoofd ertegen. Belie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pache maakt een snoekduik en kopt de bal. Polders kopt de bal weg. Słaboń geeft een hoge lob. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczepaniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Königsblau 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 13%, FC Königsblau 87%.
barcian 13 - FC Königsblau 17:0