Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old_Stars.vl2 Ekseri Grbavi
vs normal Tactiek 14-2-4-3-1-2
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 57.8
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Ryndak probeert naar een medespeler te passen. Strujic bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujic speelt de bal door. Daar is Saperlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Drecun rent richting de bal. Drecun passt de bal in één keer door. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Drecun onderschept slim de pass. Drecun geeft een hoge lob. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel. Paal! Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Escobar de bal. Saperlot rent richting de bal. Saperlot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Peneş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drecun met een snelle inworp. Mijatov geeft een lange en hoge pass. Udiljak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Berra de bal. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak passt de bal met de wreef. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Berra heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak passt de bal met de wreef. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Koszora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lopes speelt de bal door. Strujic rent richting de bal. Strujic probeert naar een medespeler te passen. Saperlot rent richting de bal. Saperlot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Drecun speelt de bal door. Klungelig pakt Saperlot de bal. Escobar is nu in balbezit. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Koszora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mijatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drecun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun geeft een hoge lob. Saperlot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Saperlot is nu in balbezit. Udiljak rent richting de bal. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:1

32e minuut.
Drecun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun passt de bal in één keer door. Mijatov rent richting de bal. Mijatov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berra de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drecun neemt de hoekschop. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel. Koszora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Šestak trapt de bal weg. Mijatov kopt de bal weg. Udiljak rent richting de bal. Saperlot rent richting de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grønkær kopt de bal weg. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak passt de bal zonder na te denken. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:2

43e minuut.
Drecun rent richting de bal. Drecun passt de bal met de wreef. Saperlot is nu in balbezit. Mijatov rent richting de bal. Mijatov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koszora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Drecun neemt de hoekschop. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov geeft een lange en hoge pass. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mijatov is nu in balbezit. Mijatov passt de bal in één keer door. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel. Koszora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars.vl2 79%, Ekseri Grbavi 21%.
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:3

46e minuut.
Kasap komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kasap de bal onder controle te krijgen. Strujic rent richting de bal. Strujic geeft de bal voor. Udiljak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:4

49e minuut.
Udiljak geeft de bal voor. Berra heeft problemen om de bal te vangen. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:5

52e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Drecun geeft een hoge lob. Kasap kopt de bal weg. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:6

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Sobin de bal onder controle te krijgen. Lopes rent richting de bal. Sobin probeert naar een medespeler te passen. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Ryndak passt de bal in één keer door. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:7

58e minuut.
Sobin speelt de bal door. Mijatov geeft een hoge lob. Kasap kopt de bal weg. Udiljak heeft problemen om de bal te vangen. Udiljak schiet op doel. Koszora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Udiljak is nu in balbezit. Mijatov rent richting de bal. Udiljak is nu in balbezit. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Grønkær is nu in balbezit. Mijatov onderschept slim de pass. Mijatov speelt de bal door. Kasap rent richting de bal. Kasap haalt uit met een fantastische trap. Koszora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sobin met een snelle inworp. Mijatov rent richting de bal. Mijatov geeft een lange en hoge pass. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mijatov rent richting de bal. Mijatov passt de bal in één keer door. Kasap rent richting de bal. Kasap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:8

72e minuut.
Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak passt de bal zonder na te denken. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:9

76e minuut.
Koszora trapt de bal weg van het doel. Strujic geeft een lange en hoge pass. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak schiet op doel. Koszora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:10

77e minuut.
Krzyżanowski met een sublieme pass. Chatzifotiou is nu in balbezit. Chatzifotiou passt de bal zonder na te denken. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:11

79e minuut.
Drecun rent richting de bal. Drecun geeft een hoge lob. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Koszora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:12

82e minuut.
Drecun rent richting de bal. Drecun speelt de bal door. Kasap rent richting de bal. Kasap haalt uit met een fantastische trap. Koszora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:13

83e minuut.
Sobin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ryndak de bal. Mijatov met een sublieme pass. Udiljak rent richting de bal. Udiljak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carochas heeft problemen om de bal te vangen. Sobin geeft een hoge lob. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Koszora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old_Stars.vl2 78%, Ekseri Grbavi 22%.
Old_Stars.vl2 - Ekseri Grbavi 0:14