Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Bijenik Policajac Novalja
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Šerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerović probeert naar een medespeler te passen. Barbir is nu in balbezit. Jusup rent richting de bal. Jusup schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Kukalo geeft de bal voor. Kenobi rent richting de bal. Kenobi passt de bal in één keer door. Barbir rent richting de bal. Barbir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - Policajac Novalja 0:1

24e minuut.
Kenobi rent richting de bal. Kenobi geeft een hoge lob. Jusup kopt de bal weg. Barbir bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fric is nu in balbezit. Fric met een sublieme pass. Kuljanović speelt de bal door. Velimirović is nu in balbezit. Velimirović haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kaljanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Bijenik 66%, Policajac Novalja 34%.
NK Bijenik - Policajac Novalja 0:1

59e minuut.
Jusup is nu in balbezit. Kuljanović onderschept slim de pass. Kuljanović geeft de bal voor. Velimirović rent richting de bal. Velimirović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bezić met een sublieme pass. Badurina bereikt de bal nog maar net als eerste. Badurina speelt de bal door. Velimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velimirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapun is nu in balbezit. Fric tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fric krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Bijenik 40%, Policajac Novalja 60%.
NK Bijenik - Policajac Novalja 0:1