Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki TheReeeeds
4-3-3 Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Salachna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłus. Salachna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ślak met een snel genomen vrije trap. Schou rent richting de bal. Schou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kłus kan de bal niet met de borst controleren. Salachna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schou is nu in balbezit. Schou schiet op doel. Przecinak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sobkowicz onderschept slim de pass. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap. Pojar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 1:0

11e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Tywralski geeft een hoge lob. Guédon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schou de bal. Schou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Losada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou verovert de bal door een tackle van achteren. Schou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski geeft een hoge lob. Losada kopt de bal weg. Daar is Schou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Sobkowicz geeft de bal voor. Inworp. Tywralski met een snelle inworp. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 2:0

25e minuut.
Salachna probeert naar een medespeler te passen. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Przecinak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 3:0

26e minuut.
Grzeszczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Przecinak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Tywralski probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz is nu in balbezit. Schou onderschept slim de pass. Schou draait met de bal, schiet en ... Przecinak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 4:0

38e minuut.
Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar passt de bal met de wreef. Schou is nu in balbezit. Schou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przecinak trapt de bal weg. Guédon probeert naar een medespeler te passen. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Naruszko de bal onder controle te krijgen. Tywralski rent richting de bal. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Przecinak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 22%, TheReeeeds 78%.
Motyczaki - TheReeeeds 5:0

49e minuut.
Pospieszalski schiet op doel. Ślak kopt de bal weg. Daar is Tywralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłus is nu in balbezit. Kłus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Salachna speelt de bal door. Tywralski rent richting de bal. Tywralski probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 6:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świstak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naruszko rent richting de bal. Tywralski verovert de bal door een tackle van achteren. Tywralski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski verovert de bal door een tackle van achteren. Tywralski met een sublieme pass. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Losada rent richting de bal. Losada passt de bal zonder na te denken. Schou is nu in balbezit. Schou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 7:0

77e minuut.
Naruszko is nu in balbezit. Naruszko geeft de bal voor. Świstak geeft een hoge lob. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tywralski heeft problemen om de bal te vangen. Salachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Salachna passt de bal met de wreef. Schou is nu in balbezit. Schou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wolf geeft de bal voor. Ślak geeft de bal voor. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - TheReeeeds 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 20%, TheReeeeds 80%.
Motyczaki - TheReeeeds 8:0