Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Sparta Sulechów
BartX Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zakrzyński geeft een hoge lob. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú onderschept slim de pass. Feliú geeft een hoge lob. Storm maakt een snoekduik en kopt de bal. Piechocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Orsenigo geeft de bal voor. Piechocki probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Anczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skrzypkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 1:0

16e minuut.
Gabryel geeft de bal voor. Storm kopt de bal weg. Klungelig pakt Orsenigo de bal. Orsenigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 2:0

18e minuut.
Zakrzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzyński geeft de bal voor. Feliú kopt de bal weg. Storm is nu in balbezit. Storm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 3:0

20e minuut.
Daar is Anczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skrzypkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 4:0

25e minuut.
Kosynier met een sublieme pass. Bęś is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feliú zal de hoekschop nemen. Orsenigo kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm passt de bal zonder na te denken. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orsenigo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Niejadlik de bal. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Feliú passt de bal met de wreef. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm verovert de bal door een tackle van achteren. Storm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 5:0

39e minuut.
Lentner passt de bal zonder na te denken. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier passt de bal in één keer door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 6:0

42e minuut.
Feliú kopt de bal weg. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś geeft een hoge lob. Storm rent richting de bal. Storm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Skrzypkowski geeft de bal voor. Feliú geeft de bal voor. Storm is nu in balbezit. Storm draait met de bal, schiet en ... Piechocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 18%, Sparta Sulechów 82%.
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 7:0

49e minuut.
Bęś passt de bal met de wreef. Daar is Feliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feliú speelt de bal door. Storm rent richting de bal. Storm draait met de bal, schiet en ... Piechocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo schiet op doel. Piechocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 8:0

58e minuut.
Orsenigo geeft een lange en hoge pass. Daar is Storm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 9:0

71e minuut.
Gabryel speelt de bal door. Saleta is nu in balbezit. Kosynier geeft de bal voor. Storm rent richting de bal. Storm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Feliú geeft een lange en hoge pass. Orsenigo kopt de bal weg. Storm rent richting de bal. Storm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kosynier rent richting de bal. Storm is nu in balbezit. Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 23%, Sparta Sulechów 77%.
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 10:0