Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DreamTeam99 ToNieNasi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


36e minuut.
Truchanowski kopt de bal weg. Przystał met een sublieme pass. Reczek rent richting de bal. Gilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DreamTeam99 63%, ToNieNasi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DreamTeam99 - ToNieNasi 0:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bogdal niet meer kan verder spelen. Gwalbert komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Młot met een sublieme pass. Pyziak rent richting de bal. Pyziak met een sublieme pass. Niemyski is nu in balbezit. Niemyski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Niemyski is nu in balbezit. Niemyski schiet op doel. Doeltrap. Gwalbert trapt de bal weg. Truchanowski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek speelt de bal door. Reczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz onderschept slim de pass. Gilewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ankowski passt de bal met de wreef. Wenta rent richting de bal. Met opzet legt Drywa zijn tegenspeler op de grond. Drywa krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Przystał passt de bal met de wreef. Ankowski rent richting de bal. Rduch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rduch krijgt een gele kaart. Ankowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przystał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał passt de bal zonder na te denken. Siadaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadaczka passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DreamTeam99 55%, ToNieNasi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DreamTeam99 - ToNieNasi 0:0