Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glichester09United Tymon Tymowa
Normal Tactiek TYMON !!!
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Mumowski is nu in balbezit. Mumowski geeft een lange en hoge pass. Zgórka heeft problemen om de bal te vangen. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. Grubba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:1

4e minuut.
Penadés verovert de bal door een tackle van achteren. Penadés passt de bal met de wreef. Potiguara rent richting de bal. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hałaczkiewicz kopt de bal weg. Rainov rent richting de bal. Verdugo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdugo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Alvelos rent richting de bal. Alvelos passt de bal in één keer door. Dezorzi probeert naar een medespeler te passen. Samstag heeft problemen om de bal te vangen. Samstag geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Mumowski rent richting de bal. Mumowski geeft een hoge lob. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins haalt uit met een fantastische trap. Grubba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sołowow onderschept slim de pass. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi heeft problemen om de bal te vangen. Dezorzi schiet op doel. Grubba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:2

17e minuut.
Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi probeert naar een medespeler te passen. Nepovím heeft problemen om de bal te vangen. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. Grubba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hałaczkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałaczkiewicz met een sublieme pass. Alvelos geeft de bal voor. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:3

22e minuut.
Zgórka is nu in balbezit. Zgórka passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins haalt uit met een fantastische trap. Grubba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zgórka trapt de bal weg van het doel. Potiguara kopt de bal weg. Dezorzi probeert de bal aan de voet te houden. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dezorzi kan de bal niet met de borst controleren. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz passt de bal met de wreef. Wiedmer is nu in balbezit. Wiedmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nepovím passt de bal met de wreef. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi passt de bal in één keer door. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. Grubba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glichester09United 80%, Tymon Tymowa 20%.
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:3

48e minuut.
Rio Branco rent richting de bal. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins probeert naar een medespeler te passen. Nepovím rent richting de bal. Nepovím schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Rainov onderschept slim de pass. Wiedmer rent richting de bal. Mumowski begaat een overtreding. Wiedmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiedmer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gravanis bokst de bal weg.

53e minuut.
Rio Branco rent richting de bal. Martins onderschept slim de pass. Martins passt de bal zonder na te denken. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco geeft een hoge lob. Porsche geeft een hoge lob. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:4

62e minuut.
Rio Branco is nu in balbezit. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Dezorzi probeert naar een medespeler te passen. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:5

67e minuut.
Mumowski is nu in balbezit. Mumowski geeft de bal voor. Martins kopt de bal weg. Nepovím rent richting de bal. Nepovím schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:6

70e minuut.
Rainov kopt de bal weg. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski passt de bal in één keer door. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Suchy komt het veld opgelopen. Secăreanu komt het veld opgelopen. Ferrer komt het veld opgelopen. Grubba trapt de bal weg. Samstag speelt de bal door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:7

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Suchy de bal onder controle te krijgen. Samstag rent richting de bal. Samstag probeert naar een medespeler te passen. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Grubba bokst de bal weg. Nepovím rent richting de bal. Nepovím schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:8

75e minuut.
Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi speelt de bal door. Ferrer speelt de bal door. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Wouters komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer onderschept slim de pass. Ferrer met een sublieme pass. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:9

80e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Sołowow kan de bal niet met de borst controleren. Suchy geeft een lange en hoge pass. Nepovím springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Gałązka komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Ferrer is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samstag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:10

87e minuut.
Ferrer geeft een hoge lob. Grubba speelt de bal door. Potiguara kopt de bal weg. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glichester09United 76%, Tymon Tymowa 24%.
Glichester09United - Tymon Tymowa 0:10