Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37288
Seriosii WALLACHIA
91 Tactiek univ
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 61
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Montico is nu in balbezit. Montico passt de bal zonder na te denken. Stufosu rent richting de bal. Stufosu geeft een lange en hoge pass. Dzencevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Orava bokst de bal weg. Chyba is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stufosu is nu in balbezit. Stufosu geeft een lange en hoge pass. Chyba controleert de bal met de borst. Dzencevičius onderschept slim de pass. Dzencevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tognochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio onderschept slim de pass. Atencio geeft de bal voor. Despotopoulos geeft een lange en hoge pass. Stufosu maakt een snoekduik en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tapar rent richting de bal. Tapar passt de bal met de wreef. Montico bereikt de bal nog maar net als eerste. Montico geeft een hoge lob. Dzencevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Areni rent richting de bal. Areni passt de bal in één keer door. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotopoulos onderschept slim de pass. Despotopoulos passt de bal in één keer door. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni haalt uit met een fantastische trap. Secară bokst de bal weg.

30e minuut.
Areni geeft de bal voor. Lord kopt de bal weg. Despotopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Secară verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni met een sublieme pass. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lord passt de bal zonder na te denken. Dugonics rent richting de bal. Stufosu begaat een overtreding. Stufosu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 59%, WALLACHIA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seriosii - WALLACHIA 0:0

48e minuut.
Stufosu speelt de bal door. Daar is Montico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montico probeert naar een medespeler te passen. Szramka is nu in balbezit. Szramka schiet op doel. Orava bokst de bal weg.

55e minuut.
Lord rent richting de bal. Dugonics rent richting de bal. Pisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisa krijgt een gele kaart. Dugonics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Areni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Roma rent richting de bal. Despotopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Despotopoulos probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Rayner komt het veld opgelopen. Brzezik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Secară maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 0:1

68e minuut.
Roma passt de bal zonder na te denken. Lord rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisa. Lord is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Areni wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Rayner is nu in balbezit. Roma begaat een overtreding. Rayner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Montico geeft een hoge lob. Dzencevičius kopt de bal weg. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - WALLACHIA 1:1

83e minuut.
Egger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stufosu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montico geeft een lange en hoge pass. Dzencevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 54%, WALLACHIA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seriosii - WALLACHIA 1:1