Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii WALLACHIA
mediu 0 Tactiek univ
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
65.9 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă speelt de bal door. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Wydra krijgt zijn hoofd ertegen. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Klungelig pakt Taroni de bal. Wydra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taroni. Wydra raakt geblesseerd tijdens het duel. Pongor wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lord is nu in balbezit. do Pandeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Mörner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - WALLACHIA 0:1

14e minuut.
Egger rent richting de bal. Egger geeft een lange en hoge pass. Areni rent richting de bal. Areni geeft een hoge lob. Lord springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal in één keer door. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz heeft problemen om de bal te vangen. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lord passt de bal in één keer door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pandeiro rent richting de bal. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Hoye. Areni raakt geblesseerd tijdens het duel. Weissinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal. Mörner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 45%, WALLACHIA 55%.
F.C. Rebelii - WALLACHIA 0:1

46e minuut.
Wydra rent richting de bal. Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio geeft de bal voor. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Areni speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Mörner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ligota probeert de bal aan de voet te houden. Lord is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ligota. Ligota krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma geeft een hoge lob. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - WALLACHIA 0:2

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Wydra de bal onder controle te krijgen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă passt de bal met de wreef. Pongor rent richting de bal. Pongor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zasusz rent richting de bal. Zarabi geeft een lange en hoge pass. Ligota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pongor rent richting de bal. Pongor passt de bal zonder na te denken. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Mörner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - WALLACHIA 0:3

78e minuut.
Okienko komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roma stond buitenspel. Feltscher neemt vlug de vrije trap. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. Orava werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Weissinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Areni is nu in balbezit. Areni probeert naar een medespeler te passen. Okienko is nu in balbezit. Okienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Roma rent richting de bal. Weissinger is nu in balbezit. do Pandeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Roma is nu in balbezit. Okienko is nu in balbezit. Feltscher onderschept slim de pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Mörner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - WALLACHIA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 50%, WALLACHIA 50%.
F.C. Rebelii - WALLACHIA 0:4