Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Fc. Chriss Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22106
Fc. Chriss-team Greerii Verzi
oare? Tactiek greeri532
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 19
50.4 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Matijić geeft een lange en hoge pass. Vişinescu kopt de bal weg. Milinte kan de bal niet met de borst controleren. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... Gama bokst de bal weg. Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea is nu in balbezit. Azadov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azadov krijgt een gele kaart. Grumezea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grumezea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Greerii Verzi 1:0

17e minuut.
Walke geeft een lange en hoge pass. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi speelt de bal door. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică haalt uit met een fantastische trap. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Chriss-team - Greerii Verzi 1:1

28e minuut.
Dascălu met een sublieme pass. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven begaat een overtreding. Verhoeven krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Matijić met een sublieme pass. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi met een sublieme pass. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 46%, Greerii Verzi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Chriss-team - Greerii Verzi 1:1

52e minuut.
Young geeft de bal voor. Klungelig pakt Walke de bal. Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Priveda met een sublieme pass. Matijić rent richting de bal. Matijić geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scarafaggi stond buitenspel. Wilk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Azadov heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Walke geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziedzina de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scarafaggi stond buitenspel. Wilk neemt vlug de vrije trap. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gama bokst de bal weg.

80e minuut.
Scarafaggi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mirică de bal. Matijić begaat een overtreding. Mirică roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mirică kan niet meer verder spelen. Pitulea komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal met de wreef. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Greerii Verzi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 42%, Greerii Verzi 58%.
Fc. Chriss-team - Greerii Verzi 2:1