Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39298
Universitatea Cluj-Napoca Legiunea
U 523 Tactiek u1
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Mowlik is nu in balbezit. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Legiunea 1:0

12e minuut.
Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jaroszuk passt de bal met de wreef. Antipa rent richting de bal. Antipa passt de bal met de wreef. Trusiak rent richting de bal. Trusiak haalt uit met een fantastische trap. Czyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dikov geeft een lange en hoge pass. Czyż speelt de bal door. Mądzielewski kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Starostyak bokst de bal weg.

36e minuut.
Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Zamfir is nu in balbezit. Bocanegra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bocanegra krijgt een gele kaart. Zamfir raakt geblesseerd tijdens het duel. Hirata neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski geeft de bal voor. Zamfir kopt de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Legiunea 2:0

39e minuut.
Mowlik passt de bal zonder na te denken. Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal met de wreef. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mądzielewski geeft de bal voor. Jaroszuk met een sublieme pass. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik geeft een hoge lob. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 46%, Legiunea 54%.
Universitatea Cluj-Napoca - Legiunea 2:0

48e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel. Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een hoge lob. Slouk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zamfir de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Sruthi de bal. Sruthi speelt de bal door. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel. Starostyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Legiunea 3:0

61e minuut.
Zamfir kopt de bal weg. Klungelig pakt Dikov de bal. Hirata begaat een overtreding. Hirata krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądzielewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Zamfir de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fairclough geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 39%, Legiunea 61%.
Universitatea Cluj-Napoca - Legiunea 3:0