Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii Fc. Chriss-team
343 Tactiek oare?
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Doeltrap. Harkányi met een harde bal richting middenveld. Schaeffer kopt de bal weg. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer begaat een overtreding. Gheorghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xydous zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Schaeffer kopt de bal weg. Vente speelt de bal door. Verhoeven controleert de bal met de borst. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel. Bardelli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Rekuć is nu in balbezit. Rekuć passt de bal met de wreef. Schaeffer geeft de bal voor. Palma krijgt zijn hoofd ertegen. Bardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Fc. Chriss-team 1:0

40e minuut.
Gheorghe met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Tovačovský onderschept slim de pass. Xydous onderschept slim de pass. Xydous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Nazdravanii - Fc. Chriss-team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 53%, Fc. Chriss-team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Nazdravanii - Fc. Chriss-team 1:1

46e minuut.
Újhelyi speelt de bal door. Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoeven passt de bal met de wreef. Gheorghe is nu in balbezit. Gheorghe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal zonder na te denken. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Fc. Chriss-team 1:2

53e minuut.
Inworp. Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Nazdravanii - Fc. Chriss-team 2:2

61e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Verhoeven begaat een overtreding. Prunariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ban met een snel genomen vrije trap. Palma springt en kopt de bal. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Vente bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bărzoi met de inworp. Minder rent richting de bal. Minder speelt de bal door. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous speelt de bal door. Daar is Bărzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan geeft de bal voor. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziedzina kan de bal niet met de borst controleren. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan is nu in balbezit. Filyan passt de bal in één keer door. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 42%, Fc. Chriss-team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Nazdravanii - Fc. Chriss-team 2:2