Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone SSkinsBerceni
2023 Tactiek 541
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 37.7
excellent Schieten average
very good Passen good
formidable Verdedigen poor


5e minuut.
Leibur rent richting de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Padrón bokst de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nadermann neemt de hoekschop. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Flores is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 1:0

7e minuut.
Khvadagiani passt de bal in één keer door. Kaníček geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flores de bal. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović passt de bal zonder na te denken. Mâlcu is nu in balbezit. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Virtejaru de bal. Gombkötő speelt de bal door. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Balaci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murdzak krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Márcico met een harde bal richting middenveld. Boldici kopt de bal weg. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Padrón bokst de bal weg. Paal! Padrón met een sublieme pass. Bigović kopt de bal weg. Boldici geeft de bal voor. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
von Hof speelt de bal door. Daar is Czwartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aumente begaat een overtreding. Czwartek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gombkötő neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gombkötő heeft problemen om de bal te vangen. Boldici is nu in balbezit. Boldici met een sublieme pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Murdzak kopt de bal weg. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 34%, SSkinsBerceni 66%.
black stone - SSkinsBerceni 2:0

47e minuut.
Balaci probeert naar een medespeler te passen. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 3:0

48e minuut.
Boldici verovert de bal door een tackle van achteren. Boldici geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 4:0

52e minuut.
Czwartek met een sublieme pass. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann passt de bal met de wreef. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Aumente bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumente geeft een hoge lob. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Gombkötő geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadermann met een snelle inworp. Boldici rent richting de bal. Boldici geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Boldici rent richting de bal. Boldici probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 5:0

65e minuut.
Leibur rent richting de bal. Balaci onderschept slim de pass. Balaci geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 6:0

67e minuut.
Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci geeft een hoge lob. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sanchez heeft problemen om de bal te vangen. Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sanchez passt de bal in één keer door. Balaci speelt de bal door. Boldici probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Virtejaru de bal. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Bigović rent richting de bal. Bigović geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 7:0

80e minuut.
Honceriu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nadermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldici is nu in balbezit. Boldici geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaníček met een snelle inworp. Nadermann rent richting de bal. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kaníček kopt de bal weg. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - SSkinsBerceni 8:0

88e minuut.
Bigović passt de bal zonder na te denken. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici met een sublieme pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Padrón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 24%, SSkinsBerceni 76%.
black stone - SSkinsBerceni 8:0