Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40143
Legiunea SSkinsBerceni
4 Tactiek 541
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen weak


24e minuut.
Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Jacoszek geeft een hoge lob. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Padrón bokst de bal weg.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikov met de inworp. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek geeft de bal voor. Trusiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 30%, SSkinsBerceni 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legiunea - SSkinsBerceni 0:0

46e minuut.
Fairclough geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioveanu met een snelle inworp. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Leibur met een sublieme pass. Antipa is nu in balbezit. Antipa geeft een hoge lob. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Doeltrap. Rolnik komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Jaroszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszuk geeft een hoge lob. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fairclough passt de bal in één keer door. Dikov is nu in balbezit. Dikov passt de bal met de wreef. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa geeft een hoge lob. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - SSkinsBerceni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 35%, SSkinsBerceni 65%.
Legiunea - SSkinsBerceni 1:0