Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes New Wings
343 Tactiek 433 ATAC POZITII
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 29.4
solid Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen poor


3e minuut.
Gîrbaciu passt de bal zonder na te denken. Čizmić rent richting de bal. Čizmić passt de bal zonder na te denken. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie maakt een afschuwelijke overtreding. Łopaciuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciubuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - New Wings 1:0

5e minuut.
Łopaciuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigorie. Łopaciuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tleskač zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Čizmić de bal. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - New Wings 2:0

15e minuut.
Gacek kopt de bal weg. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Edwikowski geeft een hoge lob. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Selezeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gacek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gacek krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Selezeanu kopt de bal weg. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - New Wings 3:0

22e minuut.
Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk passt de bal in één keer door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vulpeşean controleert de bal met de borst. Tleskač is nu in balbezit. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek verovert de bal door een tackle van achteren. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Inworp. Edwikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk passt de bal met de wreef. Čizmić geeft een lange en hoge pass. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Łopaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk passt de bal in één keer door. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski geeft de bal voor. Gîrbaciu krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş bokst de bal weg. Klungelig pakt Cristinel de bal. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciubuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubuc geeft een hoge lob. Gîrbaciu krijgt zijn hoofd ertegen. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cristinel kopt de bal weg. Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciubuc speelt de bal door. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Selezeanu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gîrbaciu speelt de bal door. Čizmić is nu in balbezit. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - New Wings 4:0

42e minuut.
Łopaciuk speelt de bal door. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski speelt de bal door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 32%, New Wings 68%.
Stejarul Vlad Tepes - New Wings 4:0

48e minuut.
Gacek speelt de bal door. Daar is Łopaciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk geeft een hoge lob. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Łopaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski geeft een hoge lob. Gacek rent richting de bal. Gacek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Čizmić probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić speelt de bal door. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dektiarovas onderschept slim de pass. Dektiarovas geeft de bal voor. Čizmić kopt de bal weg. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drăguş kopt de bal weg. Daar is Dektiarovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf schiet op doel. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Čizmić passt de bal met de wreef. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigorie krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ciubuc met een sublieme pass. Daar is Čizmić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorie is nu in balbezit. Čizmić onderschept slim de pass. Čizmić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tleskač speelt de bal door. Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk is nu in balbezit. Gacek is nu in balbezit. Gacek passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - New Wings 5:0

87e minuut.
Cristinel geeft een hoge lob. Edwikowski kopt de bal weg. Selezeanu rent richting de bal. Čizmić onderschept slim de pass. Čizmić draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 28%, New Wings 72%.
Stejarul Vlad Tepes - New Wings 5:0