Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46698
Universitatea Cluj-Napoca Fc Nazdravanii
U 523 Tactiek 343
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Gioga is nu in balbezit. Sruthi rent richting de bal. Sruthi met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 1:0

6e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi met een sublieme pass. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tovačovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski met een sublieme pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tovačovský neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mowlik heeft problemen om de bal te vangen. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 2:0

16e minuut.
Tovačovský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Mądzielewski met een snelle inworp. Sruthi geeft een hoge lob. Ţugui krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 3:0

31e minuut.
Marin passt de bal in één keer door. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Ţugui rent richting de bal. Tovačovský onderschept slim de pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 4:0

42e minuut.
Sruthi speelt de bal door. Zamfir rent richting de bal. Met opzet legt Zdyluś zijn tegenspeler op de grond. Zdyluś krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Marin passt de bal in één keer door. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir passt de bal in één keer door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 39%, Fc Nazdravanii 61%.
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 4:0

48e minuut.
Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovačovský begaat een overtreding. Mowlik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sruthi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 5:0

53e minuut.
Garcia geeft een hoge lob. Mądzielewski kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 6:0

54e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir met een sublieme pass. Klungelig pakt Mowlik de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Garcia geeft een hoge lob. Sruthi met een sublieme pass. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mądzielewski passt de bal in één keer door. Sruthi heeft problemen om de bal te vangen. Sruthi met een sublieme pass. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Sruthi de bal. Sruthi met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tovačovský de bal onder controle te krijgen. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 36%, Fc Nazdravanii 64%.
Universitatea Cluj-Napoca - Fc Nazdravanii 6:0