Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7095
FC GMC Legiunea
Manevra 1 Tactiek 4
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Ejsmond passt de bal met de wreef. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Ejsmond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejsmond met een sublieme pass. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Secăreanu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek met een sublieme pass. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov geeft een hoge lob. Škréta krijgt zijn hoofd ertegen. Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Jacoszek kopt de bal weg. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dimofte probeert naar een medespeler te passen. Viard rent richting de bal. Viard geeft een hoge lob. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Legiunea 0:1

33e minuut.
Viard is nu in balbezit. Slouk rent richting de bal. Slouk probeert naar een medespeler te passen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Topan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Jaroszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszuk probeert naar een medespeler te passen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ejsmond rent richting de bal. Ejsmond speelt de bal door. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk passt de bal in één keer door. Ejsmond geeft een hoge lob. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Topan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 70%, Legiunea 30%.
FC GMC - Legiunea 0:1

56e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek speelt de bal door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Legiunea 0:2

61e minuut.
Ejsmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmond met een sublieme pass. Dikov speelt de bal door. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Secăreanu trapt de bal weg. Ejsmond heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan is nu in balbezit. Ejsmond verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmond probeert naar een medespeler te passen. Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Topan met een sublieme pass. Slouk kopt de bal weg. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jacoszek probeert de bal met de borst te controleren. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Dikov met een sublieme pass. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Legiunea 0:3

65e minuut.
Kania komt het veld opgelopen. Trusiak komt het veld opgelopen. Antipa komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Antipa speelt de bal door. Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk passt de bal in één keer door. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Trusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antipa met een sublieme pass. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Legiunea 0:4

78e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Fairclough kopt de bal weg. Trusiak is nu in balbezit. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bocanegra met een snelle inworp. Davidovici rent richting de bal. Jaroszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszuk geeft een lange en hoge pass. Trusiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Legiunea 0:5

82e minuut.
Dimofte met een sublieme pass. Antipa speelt de bal door. Kania met een sublieme pass. Daar is Trusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Topan bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaroszuk zal de hoekschop nemen. Daar is Sajewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Legiunea 0:6

88e minuut.
Dikov speelt de bal door. Klungelig pakt Trusiak de bal. Sajewicz begaat een overtreding. Trusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Dikov komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - Legiunea 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 74%, Legiunea 26%.
FC GMC - Legiunea 0:7