Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Fc. Chriss Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29413
Fc. Chriss-team black stone
oare? Tactiek 2023
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 61.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Xydous is nu in balbezit. Xydous passt de bal met de wreef. Újhelyi met een sublieme pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Márcico bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani passt de bal zonder na te denken. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Bardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verhoeven neemt de hoekschop. Klungelig pakt Murdzak de bal. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vente is nu in balbezit. Murdzak rent richting de bal. Xydous verovert de bal door een tackle van achteren. Xydous geeft een lange en hoge pass. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kaníček geeft een lange en hoge pass. Wilk controleert de bal met de borst. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maiyani neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nadermann onderschept slim de pass. Matijić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadermann. Nadermann krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Nadermann speelt de bal door. Klungelig pakt Xydakis de bal. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - black stone 0:1

36e minuut.
Bigović passt de bal met de wreef. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Bardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bigović heeft problemen om de bal te vangen. Bigović met een sublieme pass. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Xydous de bal. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Chriss-team - black stone 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 56%, black stone 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Chriss-team - black stone 1:1

55e minuut.
Maiyani passt de bal in één keer door. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis speelt de bal door. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann rent richting de bal. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Maiyani met een snelle inworp. Bigović geeft een lange en hoge pass. Wilk probeert de bal met de borst te controleren. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maiyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadermann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murdzak met de inworp. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een hoge lob. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. Bardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Young heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis met een sublieme pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. Bardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - black stone 1:2

76e minuut.
Bigović is nu in balbezit. Bigović geeft een hoge lob. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Bardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bigović rent richting de bal. Verhoeven begaat een overtreding. Bigović raakt geblesseerd tijdens het duel. Bigović met een snel genomen vrije trap. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Vente de bal onder controle te krijgen. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Újhelyi rent richting de bal. Aumente verovert de bal door een tackle van achteren. Aumente geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 58%, black stone 42%.
Fc. Chriss-team - black stone 1:2