Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone Greerii Verzi
2023 Tactiek greeri532
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


19e minuut.
Balaci met een sublieme pass. Daar is Vişinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boldici verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bigović passt de bal zonder na te denken. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft een hoge lob. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Gama bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 49%, Greerii Verzi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - Greerii Verzi 0:0

57e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Maiyani met de inworp. Balaci is nu in balbezit. Balaci geeft een lange en hoge pass. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bell krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Winckelmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigović verovert de bal door een tackle van achteren. Bigović passt de bal met de wreef. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gaiato controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kaníček neemt vlug de vrije trap. Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Balaci passt de bal in één keer door. Maiyani rent richting de bal. Maiyani passt de bal met de wreef. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Gaiato rent richting de bal. Gaiato passt de bal in één keer door. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 36%, Greerii Verzi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - Greerii Verzi 0:0