Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21329
Greerii Verzi black stone
greeri532 Tactiek 2023
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Vişinescu speelt de bal door. Gaiato rent richting de bal. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi schiet op doel. Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Boldici geeft een hoge lob. Krzyżykowski kopt de bal weg. Winckelmans probeert naar een medespeler te passen. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Xydakis met een sublieme pass. Nadermann rent richting de bal. Nadermann passt de bal in één keer door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Xydakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Turcanu is nu in balbezit. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - black stone 0:1

30e minuut.
Krzyżykowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khvadagiani. Krzyżykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pogorelov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bell probeert de bal met de borst te controleren. Bigović is nu in balbezit. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft de bal voor. Nadermann kopt de bal weg. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak met een sublieme pass. Azadov rent richting de bal. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nadermann passt de bal zonder na te denken. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani passt de bal in één keer door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 49%, black stone 51%.
Greerii Verzi - black stone 0:1

46e minuut.
Gaiato is nu in balbezit. Maiyani onderschept slim de pass. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - black stone 0:2

50e minuut.
Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov speelt de bal door. Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu geeft een lange en hoge pass. Scarafaggi maakt een snoekduik en kopt de bal. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pogorelov geeft een lange en hoge pass. Winckelmans is nu in balbezit. Kaníček begaat een overtreding. Kaníček krijgt een gele kaart. Winckelmans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pogorelov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Winckelmans is nu in balbezit. Winckelmans passt de bal met de wreef. Scarafaggi speelt de bal door. Gaiato rent richting de bal. Gaiato schiet op doel. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Márcico met een sublieme pass. Winckelmans is nu in balbezit. Khvadagiani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Khvadagiani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Pogorelov speelt de bal door. Winckelmans heeft problemen om de bal te vangen. Winckelmans passt de bal zonder na te denken. Gaiato rent richting de bal. Gaiato schiet op doel. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft een hoge lob. Xydakis kopt de bal weg. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 47%, black stone 53%.
Greerii Verzi - black stone 0:2