Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: TimStar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2277
TimStar TheMuppetz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Şofariu rent richting de bal. Covei rent richting de bal. Covei passt de bal zonder na te denken. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
David kopt de bal weg. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora verovert de bal door een tackle van achteren. Ciora met een sublieme pass. Blerincă geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Nicodin passt de bal met de wreef. Hozoc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cărănică. Cărănică krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Covei verovert de bal door een tackle van achteren. Hozoc rent richting de bal. Hozoc met een sublieme pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu haalt uit met een fantastische trap. Predoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dumitrescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimStar - TheMuppetz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 47%, TheMuppetz 53%.
TimStar - TheMuppetz 0:1

49e minuut.
David probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora passt de bal zonder na te denken. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ciora probeert naar een medespeler te passen. Hozoc rent richting de bal. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc rent richting de bal. Hozoc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roşu met een snelle inworp. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sima de bal onder controle te krijgen. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu schiet op doel. Păun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TimStar - TheMuppetz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimStar 51%, TheMuppetz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TimStar - TheMuppetz 1:1