Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Pac Pac Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4681
Pac Pac FC Magura
343 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 31.7
good Schieten adequate
good Passen poor
average Verdedigen average


8e minuut.
Śmielak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCutcheon is nu in balbezit. MacCutcheon passt de bal met de wreef. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Śmielak passt de bal met de wreef. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Batelli heeft problemen om de bal te vangen. Batelli haalt uit met een fantastische trap. Carambol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş passt de bal met de wreef. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft de bal voor. Batelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 44%, FC Magura 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pac Pac - FC Magura 0:0

47e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal in één keer door. Văcăroiu speelt de bal door. Onciu rent richting de bal. Onciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Chiran probeert naar een medespeler te passen. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Şerb rent richting de bal. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gaidoş kopt de bal weg. Baltă rent richting de bal. Ochetan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ochetan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ochetan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Baltă raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiran komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - FC Magura 1:0

56e minuut.
Ostaşu speelt de bal door. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - FC Magura 2:0

59e minuut.
Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCutcheon onderschept slim de pass. MacCutcheon met een sublieme pass. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ogăraru trapt de bal weg van het doel. Chiran kopt de bal weg. Baltă is nu in balbezit. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel. Ogăraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văcăroiu met een snelle inworp. Baltă probeert de bal met de borst te controleren. Chiran is nu in balbezit. Chiran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Batelli kan de bal niet met de borst controleren. Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş speelt de bal door. Onciu is nu in balbezit. Onciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Śmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmielak passt de bal in één keer door. Gaidoş speelt de bal door. Daar is Onciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ogăraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Niculae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean geeft de bal voor. MacCutcheon is nu in balbezit. MacCutcheon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Śmielak met een sublieme pass. Moisoiu speelt de bal door. Nicoliţă rent richting de bal. Batelli verovert de bal door een tackle van achteren. Batelli haalt uit met een fantastische trap. Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 29%, FC Magura 71%.
Pac Pac - FC Magura 2:0