Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_!_ Мilanello
сейф Tactiek S
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten poor
weak Passen weak
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Lingurov passt de bal zonder na te denken. Hristoskov is nu in balbezit. Hristoskov geeft de bal voor. Lingurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingurov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lingurov probeert naar een medespeler te passen. Anchev heeft problemen om de bal te vangen. Anchev geeft een hoge lob. Lingurov is nu in balbezit. Lingurov draait met de bal, schiet en ... Rainato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Мilanello 0:1

19e minuut.
Stań met een sublieme pass. Van Walle heeft problemen om de bal te vangen. Van Walle geeft een lange en hoge pass. Lingurov is nu in balbezit. Lingurov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristoskov geeft de bal voor. Lingurov is nu in balbezit. Rypáček onderschept slim de pass. Rypáček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rypáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingurov rent richting de bal. Rypáček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rypáček krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rachev rent richting de bal. Piazza verovert de bal door een tackle van achteren. Vulev rent richting de bal. Piazza verovert de bal door een tackle van achteren. Piazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _!_ 53%, Мilanello 47%.
_!_ - Мilanello 0:1

66e minuut.
Anchev is nu in balbezit. Brinco de Ouro verovert de bal door een tackle van achteren. Brinco de Ouro met een sublieme pass. Bugs is nu in balbezit. Bugs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rypáček probeert naar een medespeler te passen. Melinte is nu in balbezit. Melinte geeft een hoge lob. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _!_ 60%, Мilanello 40%.
_!_ - Мilanello 0:1