Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Repetitor Soviet Union SSSR SFRJ
KoiKoi Tactiek Jos bolja
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 28.6
adequate Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević passt de bal met de wreef. Mijić rent richting de bal. Mijić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lammie verovert de bal door een tackle van achteren. Lammie geeft een hoge lob. Jorgović kopt de bal weg. Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivković geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón onderschept slim de pass. Bachura begaat een overtreding. Bachura krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tascón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baelum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hradský is nu in balbezit. Vučić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hradský raakt geblesseerd tijdens het duel. Janzhong legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Haeze is nu in balbezit. Haeze geeft de bal voor. Mijić speelt de bal door. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. Bertacchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel. Bertacchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lammie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lammie raakt geblesseerd tijdens het duel. Baelum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tascón springt en kopt de bal. Zorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 0:1

24e minuut.
Ivković is nu in balbezit. Plingman onderschept slim de pass. Plingman geeft de bal voor. Hradský rent richting de bal. Hradský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Tascón de bal. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Manfron heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivković speelt de bal door. Mijić is nu in balbezit. Mijić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 1:1

32e minuut.
Bellet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapidžić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivković is nu in balbezit. Ivković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lammie is nu in balbezit. Ivković onderschept slim de pass. Ivković speelt de bal door. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić draait met de bal, schiet en ... Bertacchini bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Jorgović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorgović geeft de bal voor. Mijić rent richting de bal. Mijić draait met de bal, schiet en ... Bertacchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Repetitor 42%, Soviet Union SSSR SFRJ 58%.
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 2:1

49e minuut.
Jorgović passt de bal met de wreef. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manfron. Manfron krijgt een gele kaart. Mijić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mijić kan niet meer verder spelen. Trempala komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Manfron is nu in balbezit. Manfron geeft de bal voor. Stamenić kopt de bal weg. Klungelig pakt Lammie de bal. Jorgović geeft een lange en hoge pass. Bertacchini bokst de bal weg.

58e minuut.
Bulović speelt de bal door. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović passt de bal met de wreef. Trempala rent richting de bal. Trempala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bertacchini trapt de bal weg. Bulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulović geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Baelum is nu in balbezit. Kapidžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kapidžić probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bachura verovert de bal door een tackle van achteren. Bachura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haeze de bal. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 3:1

70e minuut.
Kapidžić geeft een lange en hoge pass. Manfron bereikt de bal nog maar net als eerste. Trempala onderschept slim de pass. Trempala schiet op doel. Bertacchini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kapidžić met een snelle inworp. Ivković rent richting de bal. Ivković schiet op doel. Trempala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trempala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 4:1

72e minuut.
Hradský probeert naar een medespeler te passen. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bachura probeert naar een medespeler te passen. Baelum rent richting de bal. Baelum geeft een lange en hoge pass. Hradský is nu in balbezit. Hradský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Repetitor 43%, Soviet Union SSSR SFRJ 57%.
FC Repetitor - Soviet Union SSSR SFRJ 4:2