Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basteh Mār Laziz Sarbāz
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi begaat een overtreding. Machranai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El-Padiari met een snel genomen vrije trap. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. Tizie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Mār - Laziz Sarbāz 1:0

6e minuut.
El-Akil probeert naar een medespeler te passen. Akhlaqi rent richting de bal. Akhlaqi probeert naar een medespeler te passen. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rahma kopt de bal weg. Shariati rent richting de bal. Shariati met een sublieme pass. Daar is Akhlaqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sassi is nu in balbezit. Zarincheh verovert de bal door een tackle van achteren. Zarincheh geeft de bal voor. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
El-Padiari geeft een hoge lob. Talaqani kopt de bal weg. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah schiet op doel. Tizie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Mār - Laziz Sarbāz 2:0

27e minuut.
El-Akil met een sublieme pass. Klungelig pakt Usmi de bal. Usmi geeft de bal voor. Akhlaqi rent richting de bal. Akhlaqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
El-Padiari geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Usmi de bal onder controle te krijgen. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Tizie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Mār - Laziz Sarbāz 3:0

39e minuut.
Norouzi met een sublieme pass. Rahma kopt de bal weg. Shafaq probeert de bal aan de voet te houden. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Driedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driedi geeft de bal voor. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma rent richting de bal. Rahma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Mār 60%, Laziz Sarbāz 40%.
Basteh Mār - Laziz Sarbāz 3:0

48e minuut.
Haqiqatju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haqiqatju is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haqiqatju zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Mār - Laziz Sarbāz 3:1

64e minuut.
Shafaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafaq passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Akhlaqi de bal. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ... Norouzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Mār - Laziz Sarbāz 3:2

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Norouzi niet meer kan verder spelen. El-Talib komt het veld opgelopen.

67e minuut.
El-Akil is nu in balbezit. Machranai is nu in balbezit. Machranai met een sublieme pass. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Rahma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqiqatju rent richting de bal. Rahma verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Mār 49%, Laziz Sarbāz 51%.
Basteh Mār - Laziz Sarbāz 3:2