Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko Moldova
Moldova 52w2 Tactiek like a 5-3-2
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
78.6 gemiddelde waardering 79
outstanding Schieten incredible
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen magical


13e minuut.
Jankech met een sublieme pass. Kubica geeft de bal voor. Brestenský kopt de bal weg. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Šmid rent richting de bal. Šmid geeft een lange en hoge pass. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský schiet op doel. Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Moldova 1:0

16e minuut.
Gladîş geeft een lange en hoge pass. Gorobeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorobeţ passt de bal met de wreef. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ološtiak rent richting de bal. Ološtiak geeft een hoge lob. Čaňo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Hrabina kopt de bal weg. Daar is Jankech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankech geeft de bal voor. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Vovc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kubica geeft de bal voor. Čaňo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gladîş. Čaňo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kubica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vovc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Čaňo is nu in balbezit. Gladîş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladîş geeft een lange en hoge pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Budaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorobeţ geeft een lange en hoge pass. Durbailo maakt een snoekduik en kopt de bal. Budaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovensko - Moldova 1:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cojucari komt het veld opgelopen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sýkora komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Sadecký is nu in balbezit. Sadecký geeft een hoge lob. Daar is Gladîş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Ursachi komt het veld opgelopen. Gane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko 35%, Moldova 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko - Moldova 1:1

46e minuut.
Ološtiak met een sublieme pass. Sýkora is nu in balbezit. Borohovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borohovici krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Sýkora kopt de bal weg. Kubica rent richting de bal. Sýkora speelt de bal door. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Vovc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Borohovici geeft een lange en hoge pass. Gane kopt de bal weg. Cojucari rent richting de bal. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. Budaj bokst de bal weg.

54e minuut.
Bordeniuc is nu in balbezit. Sadecký tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordeniuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bordeniuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gane de bal. Gane geeft een hoge lob. Cojucari maakt een snoekduik en kopt de bal. Budaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko - Moldova 1:2

58e minuut.
Daar is Gane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gane geeft een lange en hoge pass. Kirschner kopt de bal weg. Blajinu geeft een lange en hoge pass. Ursachi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Blajinu passt de bal zonder na te denken. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeniuc passt de bal met de wreef. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... Budaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kubica passt de bal met de wreef. Sýkora is nu in balbezit. Borohovici geeft een lange en hoge pass. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. Budaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pračko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hrabina kopt de bal weg. Jankech speelt de bal door. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovensko - Moldova 2:2

65e minuut.
Borohovici rent richting de bal. Borohovici passt de bal met de wreef. Gladîş is nu in balbezit. Brestenský verovert de bal door een tackle van achteren. Brestenský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kirschner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maniuc met een snelle inworp. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Sadecký de bal. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari verovert de bal door een tackle van achteren. Cojucari schiet op doel. Budaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Brestenský controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bucilă komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Šmid rent richting de bal. Šmid geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordeniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blajinu geeft een lange en hoge pass. Budaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko 55%, Moldova 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko - Moldova 2:2