Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: THC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1112
LEGIA WARSZAWA Inter Misiaki
4-2-1-3 Tactiek expert plus
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen good


8e minuut.
Kosenko kopt de bal weg. Costabal geeft de bal voor. Condrea kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingver de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Nankov is nu in balbezit. Teřina onderschept slim de pass. Teřina geeft een lange en hoge pass. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 1:0

14e minuut.
Konstantinov probeert naar een medespeler te passen. Costabal kopt de bal weg. Piesiura speelt de bal door. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Konstantinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Melli is nu in balbezit. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura passt de bal zonder na te denken. Ingver heeft problemen om de bal te vangen. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 2:0

19e minuut.
Costabal geeft een hoge lob. Condrea is nu in balbezit. Condrea speelt de bal door. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel. Konstantinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea passt de bal in één keer door. Teřina rent richting de bal. Teřina haalt uit met een fantastische trap. Konstantinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 3:0

23e minuut.
Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina verovert de bal door een tackle van achteren. Teřina passt de bal zonder na te denken. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone onderschept slim de pass. Sajnóg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sajnóg krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Costabal speelt de bal door. Teřina is nu in balbezit. Teřina passt de bal in één keer door. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Windass de bal. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 4:0

35e minuut.
Taubert geeft de bal voor. Teřina rent richting de bal. Melli onderschept slim de pass. Melli geeft een hoge lob. Malone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bondura probeert naar een medespeler te passen. Melli heeft problemen om de bal te vangen. Melli passt de bal zonder na te denken. Malone is nu in balbezit. Malone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Esquivel trapt de bal weg. Piesiura kopt de bal weg. Condrea heeft problemen om de bal te vangen. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 29%, Inter Misiaki 71%.
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 4:0

53e minuut.
Piesiura geeft de bal voor. Klungelig pakt Kosenko de bal. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina draait met de bal, schiet en ... Konstantinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 5:0

56e minuut.
Piesiura is nu in balbezit. Piesiura passt de bal in één keer door. Windass heeft problemen om de bal te vangen. Condrea onderschept slim de pass. Condrea schiet op doel. Konstantinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Teřina de bal. Teřina speelt de bal door. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea schiet op doel. Konstantinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Piesiura rent richting de bal. Piesiura speelt de bal door. Teřina rent richting de bal. Teřina geeft een hoge lob. Ingver krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 6:0

66e minuut.
Melli kopt de bal weg. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura speelt de bal door. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Konstantinov bokst de bal weg.

68e minuut.
Kosenko is nu in balbezit. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura geeft een hoge lob. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konstantinov bokst de bal weg.

74e minuut.
Taubert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sajnóg probeert naar een medespeler te passen. Teřina speelt de bal door. Condrea is nu in balbezit. Condrea draait met de bal, schiet en ... Konstantinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Costabal geeft een lange en hoge pass. Daar is Windass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura met een sublieme pass. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Teřina onderschept slim de pass. Teřina met een sublieme pass. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel. Konstantinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 7:0

90e minuut.
Kosenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kosenko geeft een lange en hoge pass. Malone bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone schiet op doel. Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 7:1

90e minuut.
Kosenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trembacz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 35%, Inter Misiaki 65%.
LEGIA WARSZAWA - Inter Misiaki 7:1