Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La PoP MAChiNE Gorilaz SK
TrAiNinG 4312 Tactiek new ttz
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Silva met een sublieme pass. Innocenti rent richting de bal. Innocenti geeft de bal voor. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 1:0

2e minuut.
Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ispas speelt de bal door. Ciobanu rent richting de bal. Ciobanu geeft de bal voor. Stelea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 1:1

4e minuut.
Urdinarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea speelt de bal door. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu geeft de bal voor. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toneira heeft problemen om de bal te vangen. Frunză rent richting de bal. Aré rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas is nu in balbezit. Silva begaat een overtreding. Silva krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hoksa passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Ciocca is nu in balbezit. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva passt de bal in één keer door. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Plesca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munteanu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Hoksa is nu in balbezit. Hoksa geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 2:1

33e minuut.
Urdinarán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sima kopt de bal weg. Hoksa kan de bal niet met de borst controleren. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas geeft de bal voor. Rotela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ristoiu geeft een hoge lob. Innocenti heeft problemen om de bal te vangen. Lomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea onderschept slim de pass. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Hoksa met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Cârlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Hoksa de bal. Hoksa geeft een lange en hoge pass. Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Cârlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 62%, Gorilaz SK 38%.
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 2:1

56e minuut.
Klungelig pakt Vişinescu de bal. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa passt de bal in één keer door. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ubal is nu in balbezit. Ubal geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu geeft de bal voor. Frunză kopt de bal weg. Stelea rent richting de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Urdinarán kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Silva met een sublieme pass. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hoksa geeft een lange en hoge pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva draait met de bal, schiet en ... Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 3:1

78e minuut.
Inworp. Ristoiu met de inworp. Hoksa rent richting de bal. Ispas onderschept slim de pass. Ispas geeft een lange en hoge pass. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 3:2

83e minuut.
Urdinarán is nu in balbezit. Ristoiu onderschept slim de pass. Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ... Rotela bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ristoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomando rent richting de bal. Ciobanu onderschept slim de pass. Ciobanu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 3:3

87e minuut.
Frunză is nu in balbezit. Ciobanu geeft een hoge lob. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft de bal voor. Stelea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ubal is nu in balbezit. Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză passt de bal met de wreef. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 72%, Gorilaz SK 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La PoP MAChiNE - Gorilaz SK 3:3