Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chbens Squirrels FC Merluchon
LogMold3 Tactiek 442 bofbof
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
57.8 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Vanucci passt de bal met de wreef. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chiron de bal. Chiron schiet op doel. Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacCune is nu in balbezit. MacCune haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - FC Merluchon 1:0

15e minuut.
Carrier rent richting de bal. Carrier passt de bal met de wreef. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chbens Squirrels - FC Merluchon 1:1

16e minuut.
Christophe rent richting de bal. Christophe passt de bal in één keer door. Nydal is nu in balbezit. MacCune verovert de bal door een tackle van achteren. MacCune schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Keller de bal onder controle te krijgen. Nydal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydal geeft de bal voor. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej haalt uit met een fantastische trap. Dubois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Chiron passt de bal zonder na te denken. Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci speelt de bal door. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron draait met de bal, schiet en ... Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 39%, FC Merluchon 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chbens Squirrels - FC Merluchon 1:1

50e minuut.
Inworp. Ironside komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebas geeft een hoge lob. Vernet rent richting de bal. Bratianu onderschept slim de pass. Bratianu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
MacCune heeft problemen om de bal te vangen. Christophe geeft een lange en hoge pass. Chiron rent richting de bal. Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Šavel rent richting de bal. Carrier begaat een overtreding. Šavel raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţirtea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Vernet de bal. Bratianu is nu in balbezit. Paal! Bratianu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - FC Merluchon 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 40%, FC Merluchon 60%.
Chbens Squirrels - FC Merluchon 1:2