Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyuga01 ofspor
kocer2 Tactiek uhh
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Burgazlı passt de bal in één keer door. Ceneviz is nu in balbezit. Ceneviz passt de bal met de wreef. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ceneviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceneviz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demanet de bal. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Gerede verovert de bal door een tackle van achteren. Gerede geeft een hoge lob. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ceneviz probeert naar een medespeler te passen. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu passt de bal zonder na te denken. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:1

28e minuut.
Çiftelli geeft de bal voor. Tunçoğlu is nu in balbezit. Žižka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žižka krijgt een gele kaart. Tunçoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tunçoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gerede is nu in balbezit. Demanet onderschept slim de pass. Demanet geeft een hoge lob. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu geeft een hoge lob. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:2

39e minuut.
Tunçoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Tunçoğlu met een sublieme pass. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu draait met de bal, schiet en ... De la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:3

41e minuut.
Klungelig pakt Grigoryan de bal. Grigoryan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceneviz met de inworp. Burgazlı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kolarov kopt de bal weg. Pawlaczyk is nu in balbezit. Burgazlı met een sublieme pass. Gerede heeft problemen om de bal te vangen. Gerede geeft een hoge lob. De la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 69%, ofspor 31%.
Hyuga01 - ofspor 0:3

51e minuut.
Ceneviz is nu in balbezit. Ceneviz geeft een hoge lob. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:4

55e minuut.
Gruda probeert naar een medespeler te passen. Ceneviz is nu in balbezit. Ceneviz passt de bal in één keer door. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu draait met de bal, schiet en ... De la Cruz bokst de bal weg. Tunçoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:5

61e minuut.
Demanet bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Burgazlı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tunçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ... De la Cruz bokst de bal weg.

63e minuut.
Bekiroğlu rent richting de bal. Gerede rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolarov. Gerede wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gerede zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ceneviz is nu in balbezit. Ceneviz passt de bal met de wreef. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Burgazlı geeft een hoge lob. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolarov krijgt een gele kaart. Kunduracıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tunçoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Gerede kopt de bal weg. Kolarov rent richting de bal. Tunçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçoğlu schiet op doel. De la Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:6

75e minuut.
Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı geeft een lange en hoge pass. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu draait met de bal, schiet en ... De la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:7

81e minuut.
Daar is Burgazlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru passt de bal in één keer door. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Taşlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Burgazlı onderschept slim de pass. Burgazlı passt de bal in één keer door. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ... De la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:8

90e minuut.
Kolarov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kunduracıoğlu de bal. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyuga01 - ofspor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyuga01 75%, ofspor 25%.
Hyuga01 - ofspor 0:9