Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU Jiul Craiova
baraj Tactiek pro5 c
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
42.3 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korinthios rent richting de bal. Bartosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Jiul Craiova 0:1

7e minuut.
Kumlin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kernen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowaczek geeft een hoge lob. Latorre springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Peretti onderschept slim de pass. Peretti passt de bal met de wreef. Nowaczek geeft een hoge lob. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre schiet op doel. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kernen geeft de bal voor. Klungelig pakt Latorre de bal. Latorre met een sublieme pass. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Latorre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Jiul Craiova 0:2

22e minuut.
Politakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Otręba rent richting de bal. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Latorre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lungu met de inworp. Świątczak is nu in balbezit. Haldimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak onderschept slim de pass. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Bregy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek probeert naar een medespeler te passen. Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti geeft de bal voor. Latorre springt en kopt de bal. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Otręba rent richting de bal. Otręba geeft de bal voor. Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti geeft een hoge lob. Bartosiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Korinthios neemt vlug de vrije trap. Świątczak controleert de bal met de borst. Vedelago is nu in balbezit. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak schiet op doel. Bregy bokst de bal weg.

41e minuut.
Korinthios kopt de bal weg. Kernen is nu in balbezit. Kernen geeft een hoge lob. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kernen zal de hoekschop nemen. Latorre rent richting de bal. Latorre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 68%, Jiul Craiova 32%.
UTA A_RADU - Jiul Craiova 0:2

48e minuut.
Nowaczek passt de bal in één keer door. Lungu is nu in balbezit. Lungu geeft een hoge lob. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Nowaczek geeft een lange en hoge pass. Otręba kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Korinthios de bal onder controle te krijgen. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klötzli bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński begaat een overtreding. Białożyński krijgt een gele kaart. Klötzli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowaczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz schiet op doel. Guşiţă bokst de bal weg.

60e minuut.
Otręba geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peretti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Latorre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Jiul Craiova 0:3

80e minuut.
Nowaczek rent richting de bal. Nowaczek passt de bal in één keer door. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Jiul Craiova 0:4

82e minuut.
Kernen onderschept slim de pass. Kernen speelt de bal door. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Jiul Craiova 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 69%, Jiul Craiova 31%.
UTA A_RADU - Jiul Craiova 0:5