Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Cryin Angels
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10843
Indonesia Malaysia
Si Miskin Taktik Tactiek POL
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
71.9 gemiddelde waardering 70.4
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Bagus geeft een lange en hoge pass. Ramadhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ku Zainol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Ku Zainol krijgt een gele kaart.

7e minuut.
bin Ku Zainol verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ku Zainol speelt de bal door. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Malaysia 0:1

9e minuut.
Tengku Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhan verovert de bal door een tackle van achteren. Ramadhan geeft een lange en hoge pass. Tanoto is nu in balbezit. Tanoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Buitenspel voor bin Abdul Hamid. Goede buitenspelval van de verdediging. Sumarja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ryanto kopt de bal weg. Tanoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto draait met de bal, schiet en ... Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tanoto is nu in balbezit. bin Ahmad maakt een afschuwelijke overtreding. Tanoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budiarto met een snel genomen vrije trap. Ryanto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tanoto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hutabarat komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Tengku Adam is nu in balbezit. Budiarto verovert de bal door een tackle van achteren. Budiarto met een sublieme pass. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat schiet op doel. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... Chalidin bokst de bal weg.

37e minuut.
Yuli speelt de bal door. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ku Zainol verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ku Zainol geeft een hoge lob. bin Abdul Hamid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ryanto rent richting de bal. Budiarto probeert naar een medespeler te passen. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Amit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia - Malaysia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 49%, Malaysia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia - Malaysia 1:1

48e minuut.
Yuli onderschept slim de pass. Yuli speelt de bal door. Azhari geeft de bal voor. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
bin Ahmad geeft de bal voor. Sumarna is nu in balbezit. bin Razuwan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap. Chalidin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Bagus de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Malaysia 1:2

61e minuut.
Sampetiku komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Yuli passt de bal zonder na te denken. Daar is Sumarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarna speelt de bal door. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Chalidin bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyong komt het veld opgelopen.

68e minuut.
bin Razuwan schiet op doel. Bagus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ahmad Arsidi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Abdul Hamid springt en kopt de bal. Chalidin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Yuli kopt de bal weg. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku probeert naar een medespeler te passen. Ryanto rent richting de bal. Ryanto haalt uit met een fantastische trap. Amit bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sumarjono komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Yuli probeert naar een medespeler te passen. Ramadhan is nu in balbezit. Azhari rent richting de bal. Tengku Adam is nu in balbezit. Tengku Adam geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ryanto rent richting de bal. Tengku Adam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budiarto met een snel genomen vrije trap. Ryanto speelt de bal door. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia - Malaysia 2:2

88e minuut.
Nyong heeft problemen om de bal te vangen. bin Ahmad met een sublieme pass. bin Ku Zainol probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 55%, Malaysia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia - Malaysia 2:2