Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország England
5-2-1-2 D Tactiek Agressive v.2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
80.4 gemiddelde waardering 76.8
incredible Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


10e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes probeert naar een medespeler te passen. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - England 1:0

16e minuut.
Andrusch probeert naar een medespeler te passen. Margitay met een sublieme pass. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes geeft een lange en hoge pass. Török maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Juninho geeft een lange en hoge pass. Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal met de wreef. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Juninho geeft een hoge lob. Inworp. Selymes met de inworp. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mányoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma begaat een overtreding. Benrahma krijgt een gele kaart. Váczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mányoki wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Margitay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - England 2:0

27e minuut.
Pelikán speelt de bal door. Walcott is nu in balbezit. Walcott geeft een lange en hoge pass. Murphy krijgt zijn hoofd ertegen. Andrusch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - England 2:1

36e minuut.
Török rent richting de bal. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Mányoki is nu in balbezit. Mányoki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bruno met een sublieme pass. Miller rent richting de bal. Lázi begaat een overtreding. Lázi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Keane speelt de bal door. Benrahma heeft problemen om de bal te vangen. Benrahma passt de bal met de wreef. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Andrusch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 49%, England 51%.
Magyarország - England 2:1

46e minuut.
Huckerby komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Éder komt het veld opgelopen. Pongor komt het veld opgelopen. Oravecz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Murphy kopt de bal weg. Lázi is nu in balbezit. Miller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miller krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Váczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rose komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lázi kopt de bal weg. Váczi rent richting de bal. Váczi geeft een hoge lob. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Váczi speelt de bal door. Oravecz rent richting de bal. Oravecz passt de bal in één keer door. Pongor heeft problemen om de bal te vangen. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Nelson bokst de bal weg.

85e minuut.
Morrison kopt de bal weg. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bruno ... Strafschop! Bruno krijgt een gele kaart. Oravecz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pongor neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - England 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 47%, England 53%.
Magyarország - England 3:1