Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark Shqipëria
DK 523 Tactiek ALB1
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 14
76.7 gemiddelde waardering 73.1
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
Revaj rent richting de bal. Fink verovert de bal door een tackle van achteren. Fink passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel. Deçolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Golemi verovert de bal door een tackle van achteren. Golemi geeft een lange en hoge pass. Merkaj is nu in balbezit. Merkaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norup met een snelle inworp. Lejbølle geeft de bal voor. Bramming krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Hamza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deçolli bokst de bal weg.

44e minuut.
Norup speelt de bal door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Ørnholt rent richting de bal. Ørnholt haalt uit met een fantastische trap. Deçolli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 36%, Shqipëria 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark - Shqipëria 0:0

51e minuut.
Smakaj geeft een lange en hoge pass. Bredal is nu in balbezit. Halilaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halilaj krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Norup geeft de bal voor. Bramming rent richting de bal. Ørnholt rent richting de bal. Pahuara is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Buitenspel voor Abdyli. Goede buitenspelval van de verdediging. Arentoft komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Revaj. Goede buitenspelval van de verdediging. Lysemose komt het veld opgelopen. Muriqi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hartvigsen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Bramming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bushati. Bushati krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lysemose speelt de bal door. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ajdinaj. Ørnholt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lysemose komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Shqipëria 1:0

75e minuut.
Inworp. Høeg komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Andresen is nu in balbezit. Andresen geeft een lange en hoge pass. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg haalt uit met een fantastische trap. Deçolli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Shqipëria 2:0

85e minuut.
Bergmann geeft een hoge lob. Merkaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sommerlund de bal. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Praahl bokst de bal weg.

89e minuut.
Andresen probeert naar een medespeler te passen. Arentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halilaj. Halilaj krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 41%, Shqipëria 59%.
Danmark - Shqipëria 2:0