Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 12:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ireland Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15022
Ireland Chile
Gaelic V2l glp Tactiek Antofagasta 2
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
75.1 gemiddelde waardering 75.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Deegan probeert naar een medespeler te passen. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns geeft een lange en hoge pass. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Waters passt de bal zonder na te denken. Banker rent richting de bal. Figueroa begaat een overtreding. Figueroa krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Barra met een sublieme pass. Daar is Zañartu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zañartu geeft de bal voor. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Fariña de bal. Deegan is nu in balbezit. Bastías is nu in balbezit. Bastías draait met de bal, schiet en ... Dean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Chile 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 48%, Chile 52%.
Ireland - Chile 0:1

60e minuut.
Fariña kopt de bal weg. Klungelig pakt Minnerup de bal. Zañartu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zañartu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zañartu rent richting de bal. Zañartu geeft een lange en hoge pass. Bastías is nu in balbezit. Bastías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Chile 0:2

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barra stond buitenspel. McMupp komt het veld opgelopen. Foy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Barra geeft een lange en hoge pass. Bastías rent richting de bal. Hyde geeft een hoge lob. Barra geeft een lange en hoge pass. Fariña krijgt zijn hoofd ertegen. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bastías is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Norman komt het veld opgelopen. Lawrie komt het veld opgelopen. Zañartu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra geeft een lange en hoge pass. Fariña maakt een snoekduik en kopt de bal. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilchrist met een snelle inworp. Minnerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnerup passt de bal met de wreef. Gilchrist geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 53%, Chile 47%.
Ireland - Chile 0:2