Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İnter Milan Vedi FC
Eka taktik Tactiek Deep
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
31.8 gemiddelde waardering 54.1
matig Schieten solide
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli geeft een lange en hoge pass. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Vedi FC 0:1

16e minuut.
Əkbərov passt de bal met de wreef. Fətəliyev met een sublieme pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Fətəliyev rent richting de bal. Klungelig pakt Fətəliyev de bal. Fətəliyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Qasımsoy onderschept slim de pass. Qasımsoy geeft een hoge lob. Cəfərov kopt de bal weg. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli met een sublieme pass. Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Qasımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Vedi FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 71%, Vedi FC 29%.
İnter Milan - Vedi FC 0:2

47e minuut.
Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Qasımov is nu in balbezit. Qasımov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seyidbəyli de bal. Seyidbəyli draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Səidov met de inworp. Fətəliyev is nu in balbezit. Fətəliyev speelt de bal door. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Fətəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətəliyev passt de bal met de wreef. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qasımov neemt de hoekschop. Seyidbəyli speelt de bal door. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Vedi FC 0:3

69e minuut.
Səidov geeft de bal voor. Eski controleert de bal met de borst. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli schiet op doel. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Vedi FC 0:4

70e minuut.
Hüseynov verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımov rent richting de bal. Qasımov passt de bal in één keer door. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Vedi FC 0:5

75e minuut.
Əkbərov speelt de bal door. Fətəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətəliyev speelt de bal door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Səidov passt de bal in één keer door. Daar is Qasımsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımsoy geeft de bal voor. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Vedi FC 0:6

78e minuut.
Bellia probeert naar een medespeler te passen. Qasımov probeert naar een medespeler te passen. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli draait met de bal, schiet en ... Nəzirov bokst de bal weg.

83e minuut.
Səidov geeft een hoge lob. Feo controleert de bal met de borst. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İnter Milan - Vedi FC 0:7

85e minuut.
Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Qasımov heeft problemen om de bal te vangen. Qasımov geeft een lange en hoge pass. Seyidbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Seyidbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İnter Milan 69%, Vedi FC 31%.
İnter Milan - Vedi FC 0:7