Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brasil Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18292
Brasil Colombia
wulkan Tactiek WC_431w1bul
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
83.6 gemiddelde waardering 75.5
brilliant Schieten very good
outstanding Passen incredible
magical Verdedigen incredible


15e minuut.
Duque geeft een hoge lob. Norueguês kopt de bal weg. Yate probeert de bal aan de voet te houden. Proença rent richting de bal. Proença haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tinjacá probeert naar een medespeler te passen. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo rent richting de bal. Leguízamo schiet op doel. Dantas Bispo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Colombia 0:1

33e minuut.
Balela geeft een lange en hoge pass. Proença is nu in balbezit. Inworp. dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Proença geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 46%, Colombia 54%.
Brasil - Colombia 0:1

51e minuut.
Inworp. Solarte komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Balela geeft de bal voor. Proença kopt de bal weg. Yate onderschept slim de pass. Norueguês rent richting de bal. Norueguês schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Yate rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá geeft een hoge lob. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Colombia 0:2

59e minuut.
Balela geeft de bal voor. Solarte kopt de bal weg. Cepeda met een sublieme pass. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano schiet op doel. Dantas Bispo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Norueguês controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Avelino komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença is nu in balbezit. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco probeert naar een medespeler te passen. Proença is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. dos Santos neemt de hoekschop. Norueguês krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Colombia 1:2

67e minuut.
Lua met een sublieme pass. Balela geeft een hoge lob. Proença kopt de bal weg. Norueguês bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês haalt uit met een fantastische trap. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daia komt het veld opgelopen. Gol komt het veld opgelopen. Catatau komt het veld opgelopen. Gallego komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen. Ramalho komt het veld opgelopen. Meza komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Thailandes verovert de bal door een tackle van achteren. Thailandes geeft de bal voor. Yate kan de bal niet met de borst controleren. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia draait met de bal, schiet en ... Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Avelino onderschept slim de pass. Avelino passt de bal met de wreef. Meza rent richting de bal. Meza passt de bal zonder na te denken. Avelino rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Navajas passt de bal zonder na te denken. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 48%, Colombia 52%.
Brasil - Colombia 1:2