Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti FC Mutulica
433 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 20
formidable Schieten poor
solid Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Variaş met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Begarelli de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits geeft de bal voor. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal. Peţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 1:0

4e minuut.
Vasile met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Variaş krijgt een gele kaart. Domide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Begarelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Selvood rent richting de bal. Selvood geeft de bal voor. Săndiţă is nu in balbezit. Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Pažin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 2:0

7e minuut.
Vasile passt de bal met de wreef. Pažin is nu in balbezit. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Pažin draait met de bal, schiet en ... Săndiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasile zal de hoekschop nemen. Variaş onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gyurkovits neemt de hoekschop. Pažin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ... Peţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 3:0

15e minuut.
Murgoci probeert de bal met de borst te controleren. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Begarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Begarelli met een sublieme pass. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Peţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 4:0

21e minuut.
Mavrocordat passt de bal met de wreef. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal zonder na te denken. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea haalt uit met een fantastische trap. Favasuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Variaş geeft de bal voor. Inworp. Vasile met een snelle inworp. Domide kan de bal niet met de borst controleren. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balaban trapt de bal weg. Anh Tài kopt de bal weg. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 5:0

32e minuut.
Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 6:0

34e minuut.
Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits met een sublieme pass. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Anh Tài kopt de bal weg. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Săndiţă ... Strafschop! Pažin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pažin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 7:0

37e minuut.
Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 8:0

42e minuut.
Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Pažin kopt de bal weg. Săndiţă heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 9:0

42e minuut.
Klungelig pakt Chindea de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài passt de bal met de wreef. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Tài is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 17%, FC Mutulica 83%.
dinamo plesesti - FC Mutulica 9:0

46e minuut.
Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Anh Tài rent richting de bal. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli geeft een hoge lob. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 10:0

48e minuut.
Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài passt de bal in één keer door. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel. Peţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 11:0

49e minuut.
Mavrocordat speelt de bal door. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu passt de bal in één keer door. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 12:0

58e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Săndiţă rent richting de bal. Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Pažin draait met de bal, schiet en ... Peţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 13:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasile zal de hoekschop nemen. Domide kopt de bal weg. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Domide draait met de bal, schiet en ... Anh Tài kopt de bal weg. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Peţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 14:0

66e minuut.
Selvood geeft een lange en hoge pass. Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasile met een sublieme pass. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Coreda rent richting de bal. Coreda geeft een hoge lob. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Secăreanu met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft een hoge lob. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Domide raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Powieczko komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Peţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 15:0

82e minuut.
Mavrocordat is nu in balbezit. Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Pažin probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel. Peţeanu bokst de bal weg. Pažin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Săndiţă ... Strafschop! Pažin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pažin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 16:0

84e minuut.
Selvood speelt de bal door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko speelt de bal door. Pažin rent richting de bal. Pažin draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter geeft de bal voor. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balaban de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 17:0

89e minuut.
Săndiţă probeert de bal aan de voet te houden. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko geeft de bal voor. Pažin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC Mutulica 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 18%, FC Mutulica 82%.
dinamo plesesti - FC Mutulica 18:0