Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC_Bayer München Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6025
FC_Bayer München Das Urgestein
Sicherung Sturm Tactiek Jugendspiele
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen weak


14e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Preich verovert de bal door een tackle van achteren. Preich geeft een lange en hoge pass. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Das Urgestein 1:0

19e minuut.
Preich rent richting de bal. Weinert verovert de bal door een tackle van achteren. Weinert geeft een lange en hoge pass. Jähnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgens onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rösler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weinert probeert naar een medespeler te passen. Tolkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähnig onderschept slim de pass. Jähnig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ingendahl geeft een lange en hoge pass. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambert krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jürgens geeft een lange en hoge pass. Ingendahl kopt de bal weg. Daar is Jandausch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Mooser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Preich kopt de bal weg. Weinert probeert naar een medespeler te passen. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Lamatrice is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ingendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingendahl geeft de bal voor. Petrosyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Cahill de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Preich probeert naar een medespeler te passen. Bodega probeert naar een medespeler te passen. Stojnić rent richting de bal. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bormann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 49%, Das Urgestein 51%.
FC_Bayer München - Das Urgestein 1:0

48e minuut.
Bormann speelt de bal door. Tolkach kopt de bal weg. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Das Urgestein 2:0

52e minuut.
Bodega rent richting de bal. Bodega geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weinert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rösler met een sublieme pass. Weinert rent richting de bal. Weinert passt de bal met de wreef. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... Kancia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Preich heeft problemen om de bal te vangen. Tolkach geeft een hoge lob. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Bormann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Das Urgestein 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 63%, Das Urgestein 37%.
FC_Bayer München - Das Urgestein 3:0