Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mangualde Assoc.`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5576
Mangualde Assoc.`s 湖人2009
anzol Tactiek dsh532
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten outstanding
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Wszołek onderschept slim de pass. Wszołek geeft de bal voor. Qianglong kopt de bal weg. Plecety rent richting de bal. Plecety haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:1

4e minuut.
Pirard speelt de bal door. Klungelig pakt Boga de bal. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety onderschept slim de pass. Plecety draait met de bal, schiet en ... Natividade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Plecety passt de bal zonder na te denken. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong schiet op doel. Natividade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wszołek zal de hoekschop nemen. Bando heeft problemen om de bal te vangen. Qianglong rent richting de bal. Qianglong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boga rent richting de bal. Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek probeert naar een medespeler te passen. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:2

27e minuut.
Qianxiang rent richting de bal. Qianxiang geeft een lange en hoge pass. Plecety is nu in balbezit. Plecety schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:3

30e minuut.
Ghin passt de bal met de wreef. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety schiet op doel. Natividade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Qianglong is nu in balbezit. Qianglong passt de bal in één keer door. Plecety rent richting de bal. Plecety draait met de bal, schiet en ... Natividade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek passt de bal met de wreef. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety draait met de bal, schiet en ... Natividade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:4

37e minuut.
Freira rent richting de bal. Ghin onderschept slim de pass. Ghin geeft de bal voor. Qianglong rent richting de bal. Qianglong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plecety heeft problemen om de bal te vangen. Plecety schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:5

38e minuut.
Pirard speelt de bal door. Boga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plecety. Plecety krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Yutong rent richting de bal. Apolinario onderschept slim de pass. Apolinario geeft een hoge lob. Plecety rent richting de bal. Plecety haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ghin verovert de bal door een tackle van achteren. Ghin geeft de bal voor. Plecety is nu in balbezit. Plecety haalt uit met een fantastische trap. Bílko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Natividade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 75%, 湖人2009 25%.
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:5

46e minuut.
Xiaopeng komt het veld opgelopen. Burcov komt het veld opgelopen. Golak komt het veld opgelopen. Sarnowski komt het veld opgelopen. Barros komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Çulcuoğlu is nu in balbezit. Qianxiang onderschept slim de pass. Qianxiang passt de bal zonder na te denken. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek met een sublieme pass. Qianxiang speelt de bal door. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski schiet op doel. Natividade bokst de bal weg. Golak rent richting de bal. Golak passt de bal met de wreef. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:6

53e minuut.
Boga is nu in balbezit. Wszołek onderschept slim de pass. Wszołek speelt de bal door. Klungelig pakt Sarnowski de bal. Sarnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Natividade met een harde bal richting middenveld. Xiaopeng kopt de bal weg. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:7

57e minuut.
Boga rent richting de bal. Wszołek onderschept slim de pass. Wszołek speelt de bal door. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:8

60e minuut.
Sarnowski geeft een hoge lob. Wszołek kopt de bal weg. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:9

61e minuut.
Wszołek met de inworp. Golak is nu in balbezit. Golak geeft de bal voor. Sarnowski krijgt zijn hoofd ertegen. Natividade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:10

65e minuut.
Natividade met een sublieme pass. Yutong rent richting de bal. Yutong geeft de bal voor. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:11

67e minuut.
Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak passt de bal met de wreef. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:12

72e minuut.
Xiaopeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong geeft de bal voor. Bílko onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Tumason geeft een hoge lob. Yutong kopt de bal weg. Çulcuoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qianxiang speelt de bal door. Golak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:13

83e minuut.
Çulcuoğlu onderschept slim de pass. Sarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Sarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnowski schiet op doel. Natividade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel. Natividade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:14

84e minuut.
Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski passt de bal in één keer door. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... Natividade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Golak is nu in balbezit. Caldas onderschept slim de pass. Caldas passt de bal zonder na te denken. Daar is Qianxiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qianxiang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Qianxiang is nu in balbezit. Qianxiang passt de bal in één keer door. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap. Natividade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:15

90e minuut.
Golak passt de bal zonder na te denken. Daar is Sarnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Sarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 77%, 湖人2009 23%.
Mangualde Assoc.`s - 湖人2009 0:15