Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: lostreces Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5979
lostreces FC Bąrcęløną
def13 Tactiek banda 4-3-3
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 50.6
formidable Schieten good
formidable Passen good
formidable Verdedigen average


2e minuut.
Duda geeft een hoge lob. Domínguez is nu in balbezit. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - FC Bąrcęløną 1:0

22e minuut.
Duda is nu in balbezit. Duda geeft een lange en hoge pass. Rosanova is nu in balbezit. Rosanova geeft een hoge lob. Lesz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bolacha onderschept slim de pass. Bolacha geeft een hoge lob. Lesz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Montoya neemt vlug de vrije trap. Baños kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft een lange en hoge pass. Paz rent richting de bal. Lesz onderschept slim de pass. Lesz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Duda kopt de bal weg. Paz rent richting de bal. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rosanova geeft de bal voor. Ceará kopt de bal weg. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz onderschept slim de pass. Lesz draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Piech passt de bal met de wreef. Duda heeft problemen om de bal te vangen. Paz begaat een overtreding. Paz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Rosanova geeft een lange en hoge pass. Lesz krijgt zijn hoofd ertegen. Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 38%, FC Bąrcęløną 62%.
lostreces - FC Bąrcęløną 1:0

47e minuut.
Rosanova rent richting de bal. Rosanova speelt de bal door. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Savón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesmo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lesz passt de bal zonder na te denken. Rosanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosanova geeft een lange en hoge pass. Duda bereikt de bal nog maar net als eerste. Duda geeft de bal voor. Montoya bokst de bal weg. Lesz rent richting de bal. Lesz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - FC Bąrcęløną 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montoliú komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Tschudi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tschudi geeft de bal voor. Daar is Lesz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez is nu in balbezit. Lesz onderschept slim de pass. Lesz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tschudi geeft een lange en hoge pass. Savón heeft problemen om de bal te vangen. Lesz rent richting de bal. Lesz haalt uit met een fantastische trap. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - FC Bąrcęløną 3:0

83e minuut.
Montoya met een sublieme pass. Bolacha probeert naar een medespeler te passen. Rosanova is nu in balbezit. Rosanova geeft de bal voor. Stegienka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 40%, FC Bąrcęløną 60%.
lostreces - FC Bąrcęløną 3:0