Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Steluta BKY Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4758
Steluta BKY Kids Team
sokker Tactiek Cupa
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


19e minuut.
Grama geeft een lange en hoge pass. Aubrecht met een sublieme pass. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... Gia Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Kids Team 0:1

20e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Manaflı heeft problemen om de bal te vangen. Manaflı geeft een hoge lob. Damian krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Kids Team 0:2

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiţulescu met een harde bal richting middenveld. Humulescu kopt de bal weg. Lingyun rent richting de bal. Lingyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Manaflı met een sublieme pass. Aubrecht heeft problemen om de bal te vangen. Manaflı bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaflı geeft een hoge lob. Paler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Kids Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 50%, Kids Team 50%.
Steluta BKY - Kids Team 0:3

52e minuut.
Pinglo onderschept slim de pass. Pinglo geeft een hoge lob. Kiełpiński kopt de bal weg. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Kids Team 1:3

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Manaflı de bal onder controle te krijgen. Montilla is nu in balbezit. Montilla met een sublieme pass. Sznaucner is nu in balbezit. Richard speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Irimescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humulescu met de inworp. Richard speelt de bal door. Humulescu geeft een hoge lob. Chiţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Paler probeert de bal aan de voet te houden. Richard kopt de bal weg. Grama heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Chiţulescu bokst de bal weg.

87e minuut.
Richard met een sublieme pass. Montilla is nu in balbezit. Montilla passt de bal in één keer door. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Chiţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nam An bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam An tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nam An krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 39%, Kids Team 61%.
Steluta BKY - Kids Team 1:3