Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10135
Legia Będzin Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
B4 Tactiek 4-1-1-2-2-OFF
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 34.9
adequate Schieten adequate
adequate Passen solid
average Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Winstanley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcalde met een sublieme pass. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Lamas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Casaleiro passt de bal in één keer door. Daar is Liga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki geeft een hoge lob. Lamas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Liga rent richting de bal. Birtwistle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciechacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Brault is nu in balbezit. Jaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaleel geeft een lange en hoge pass. Brault rent richting de bal. Brault haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jeffers geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casaleiro met de inworp. Alcalde is nu in balbezit. Alcalde geeft een lange en hoge pass. Paal! Jeffers bokst de bal weg.

24e minuut.
Alcalde passt de bal met de wreef. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colwill. Colwill krijgt een gele kaart. Liga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Daar is Grabarkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki passt de bal zonder na te denken. Lamas is nu in balbezit. Lamas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lyon onderschept slim de pass. Ciechacki met een sublieme pass. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas haalt uit met een fantastische trap. Jeffers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:1

31e minuut.
Daar is Mars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbutt passt de bal zonder na te denken. Cruche rent richting de bal. Cruche schiet op doel. Boldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:1

34e minuut.
Lamas rent richting de bal. Garbutt verovert de bal door een tackle van achteren. Garbutt probeert naar een medespeler te passen. Cruche rent richting de bal. Cruche draait met de bal, schiet en ... Boldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grabarkiewicz met een snelle inworp. Mars speelt de bal door. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:1

37e minuut.
Brault speelt de bal door. Garbutt met een sublieme pass. Cruche is nu in balbezit. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Boldt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 3:1

38e minuut.
Abd El Monsef geeft de bal voor. Mars kopt de bal weg. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 48%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 52%.
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 3:1

47e minuut.
Jaleel geeft een lange en hoge pass. Daar is Noronha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha speelt de bal door. Brault rent richting de bal. Brault haalt uit met een fantastische trap. Boldt bokst de bal weg.

49e minuut.
Abd El Monsef geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noronha met een snelle inworp. Brault is nu in balbezit. Brault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison onderschept slim de pass. Maddison geeft de bal voor. Brault rent richting de bal. Brault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mars is nu in balbezit. Mars geeft een lange en hoge pass. Cépeda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 4:1

56e minuut.
Alcalde geeft een lange en hoge pass. Birtwistle bereikt de bal nog maar net als eerste. Birtwistle geeft de bal voor. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault haalt uit met een fantastische trap. Boldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popowicz komt het veld opgelopen. Ročen komt het veld opgelopen. Gerrard komt het veld opgelopen. Szramka komt het veld opgelopen. Bauts komt het veld opgelopen. Cantona komt het veld opgelopen. Guéhi komt het veld opgelopen. Klepka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Garbutt probeert naar een medespeler te passen. Cantona is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szramka. Cantona raakt geblesseerd tijdens het duel. Noronha komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cantona heeft problemen om de bal te vangen. Cantona speelt de bal door. Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz met een sublieme pass. Gerrard met een sublieme pass. Boldt bokst de bal weg.

65e minuut.
Popowicz heeft problemen om de bal te vangen. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Cantona probeert de bal aan de voet te houden. Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boldt trapt de bal weg. Inworp. Grabarkiewicz met de inworp. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Boldt speelt de bal door. Inworp. Grabarkiewicz met de inworp. Gerrard heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard draait met de bal, schiet en ... Boldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cantona rent richting de bal. Cantona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 5:1

69e minuut.
Guéhi speelt de bal door. Noronha met een sublieme pass. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard draait met de bal, schiet en ... Boldt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 6:1

70e minuut.
Frost komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Løseth komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Guéhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcalde is nu in balbezit. Alcalde probeert naar een medespeler te passen. Bauts rent richting de bal. Bauts schiet op doel. Løseth bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 35%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 65%.
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 6:1