Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tineretul Arad Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2996
Tineretul Arad AFC Danubiana
Juniori upgraded Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
45.2 gemiddelde waardering 36.4
excellent Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Śliwa rent richting de bal. Śliwa geeft een hoge lob. Skrobot kopt de bal weg. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sales kopt de bal weg. Coteanu rent richting de bal. Klungelig pakt Coteanu de bal. Coteanu schiet op doel. Van Dessel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Găină probeert de bal aan de voet te houden. Skrobot met een sublieme pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gołyga is nu in balbezit. Cavada is nu in balbezit. Gołyga begaat een overtreding. Gołyga krijgt een gele kaart. Cavada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lindemboin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Índio de bal. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu schiet op doel. Van Dessel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu passt de bal met de wreef. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Van Dessel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 1:0

27e minuut.
Cavada is nu in balbezit. Cavada geeft een lange en hoge pass. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Van Dessel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 2:0

29e minuut.
Skrobot is nu in balbezit. Skrobot passt de bal in één keer door. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 3:0

33e minuut.
Sales probeert naar een medespeler te passen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu met een sublieme pass. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Dessel probeert wanhopig de bal te grijpen. Índio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 4:0

45e minuut.
Raicu komt het veld opgelopen. Boca komt het veld opgelopen. Cracoş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 47%, AFC Danubiana 53%.
Tineretul Arad - AFC Danubiana 4:0

48e minuut.
Angelescu passt de bal met de wreef. Jaouen heeft problemen om de bal te vangen. Jaouen passt de bal zonder na te denken. Raicu rent richting de bal. Raicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Palacio geeft de bal voor. Inworp. Sak met de inworp. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 5:0

56e minuut.
Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindemboin verovert de bal door een tackle van achteren. Lindemboin geeft de bal voor. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Cracoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel. Cracoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 6:0

57e minuut.
Śliwa passt de bal in één keer door. Sales heeft problemen om de bal te vangen. Sales probeert naar een medespeler te passen. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sales zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sak de bal. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 7:0

60e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales geeft de bal voor. Coteanu rent richting de bal. Coteanu schiet op doel. Cracoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 8:0

60e minuut.
Buhănescu komt het veld opgelopen. Mareş komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mareş kopt de bal weg. Índio is nu in balbezit. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. Cracoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lindemboin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavada geeft een hoge lob. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Cracoş bokst de bal weg.

71e minuut.
Inworp. Sak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buhănescu rent richting de bal. Skrobot onderschept slim de pass. Skrobot draait met de bal, schiet en ... Cracoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 9:0

81e minuut.
Sak passt de bal in één keer door. Drost bereikt de bal nog maar net als eerste. Drost geeft een hoge lob. Sales heeft problemen om de bal te vangen. Sales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 10:0

85e minuut.
Cavada geeft een lange en hoge pass. Sales kopt de bal weg. Coteanu rent richting de bal. Coteanu schiet op doel. Cracoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 11:0

87e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Sak rent richting de bal. Sak geeft de bal voor. Sales is nu in balbezit. Sales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cavada verovert de bal door een tackle van achteren. Cavada geeft de bal voor. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Cracoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - AFC Danubiana 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 39%, AFC Danubiana 61%.
Tineretul Arad - AFC Danubiana 12:0