Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teiuș Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5156
S.C. Teius Valhalla AG
liga 4 Tactiek ss
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten excellent
weak Passen very good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minciună met de inworp. Croitoru met een sublieme pass. Minciună geeft een hoge lob. Syrjäkoski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună geeft een hoge lob. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski schiet op doel. Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Valhalla AG 0:1

9e minuut.
Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski met een sublieme pass. Aldrete is nu in balbezit. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iorgulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiuca met de inworp. Barbagallo speelt de bal door. Minciună rent richting de bal. Minciună geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Valhalla AG 0:2

26e minuut.
Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Syrjäkoski heeft problemen om de bal te vangen. Syrjäkoski passt de bal met de wreef. Šikal is nu in balbezit. Šikal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Valhalla AG 0:3

38e minuut.
Szkudelski passt de bal in één keer door. Martini is nu in balbezit. Martini speelt de bal door. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 58%, Valhalla AG 42%.
S.C. Teius - Valhalla AG 0:3

47e minuut.
Croitoru heeft problemen om de bal te vangen. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu speelt de bal door. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka haalt uit met een fantastische trap. Esca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Barbagallo geeft de bal voor. Minciună is nu in balbezit. Minciună probeert naar een medespeler te passen. Šikal is nu in balbezit. Šikal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Croitoru rent richting de bal. Croitoru passt de bal zonder na te denken. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca geeft een hoge lob. Šikal kopt de bal weg. Syrjäkoski rent richting de bal. Syrjäkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Valhalla AG 0:4

76e minuut.
Szkudelski geeft de bal voor. Szklanka kopt de bal weg. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka rent richting de bal. Szklanka schiet op doel. Esca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tiuca rent richting de bal. Tiuca passt de bal in één keer door. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu geeft een lange en hoge pass. Šikal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Martini is nu in balbezit. David verovert de bal door een tackle van achteren. David met een sublieme pass. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Szklanka kopt de bal weg. Esca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 58%, Valhalla AG 42%.
S.C. Teius - Valhalla AG 0:4