Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Germanie-Ś.P. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8512
Germanie-Ś.P. Victoria Zabrze
Rabusie Tactiek autobus
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 58
average Schieten good
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


14e minuut.
Gallet controleert de bal met de borst. Růžena is nu in balbezit. Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Victoria Zabrze 0:1

18e minuut.
Cişmaşu is nu in balbezit. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski passt de bal met de wreef. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Krasuski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Růžena rent richting de bal. Lopomo verovert de bal door een tackle van achteren. Lopomo probeert naar een medespeler te passen. Krasuski rent richting de bal. Krasuski haalt uit met een fantastische trap. Adámek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Uznański met een snelle inworp. Lopomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopomo geeft de bal voor. Łęczycki is nu in balbezit. Łęczycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Victoria Zabrze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 78%, Victoria Zabrze 22%.
Germanie-Ś.P. - Victoria Zabrze 0:2

73e minuut.
Uznański rent richting de bal. Uznański met een sublieme pass. Klungelig pakt Łęczycki de bal. Uznański is nu in balbezit. Uznański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kulikowski kopt de bal weg. Uznański heeft problemen om de bal te vangen. Uznański probeert naar een medespeler te passen. Łęczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęczycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Victoria Zabrze 0:3

81e minuut.
Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal in één keer door. Lopomo probeert naar een medespeler te passen. Krasuski rent richting de bal. Krasuski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adámek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 79%, Victoria Zabrze 21%.
Germanie-Ś.P. - Victoria Zabrze 0:3