Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Niebieskie Katowice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6665
Niebieskie Katowice MKS Pieczewo Olsztyn
Ultra ofensywna Tactiek 4-4-2-def
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.3 gemiddelde waardering 61.5
adequate Schieten incredible
average Passen formidable
good Verdedigen very good


3e minuut.
Coudet is nu in balbezit. Coudet passt de bal zonder na te denken. Loayza rent richting de bal. Loayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:1

8e minuut.
Cacciopini rent richting de bal. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Loayza is nu in balbezit. Loayza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ringström kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Rucki is nu in balbezit. Loayza verovert de bal door een tackle van achteren. Loayza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Loayza rent richting de bal. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Binggeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:2

15e minuut.
Włodyga rent richting de bal. Preece verovert de bal door een tackle van achteren. Preece passt de bal zonder na te denken. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... Binggeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Coudet met een sublieme pass. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko schiet op doel. Binggeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:3

19e minuut.
Tsiligiridis geeft een lange en hoge pass. Preece kopt de bal weg. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Binggeli met een sublieme pass. Podgórski kopt de bal weg. Cacciopini heeft problemen om de bal te vangen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podgórski. Şuteu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stahnke met een snel genomen vrije trap. Puńko kopt de bal weg. Loayza probeert de bal met de borst te controleren. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Coudet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobadilla met een sublieme pass. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Binggeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:4

29e minuut.
Podgórski passt de bal met de wreef. Daar is Cacciopini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Binggeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:5

30e minuut.
Rucki rent richting de bal. Rucki geeft een lange en hoge pass. Stahnke kopt de bal weg. Daar is Loayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Binggeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:6

33e minuut.
Rucki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stahnke geeft de bal voor. Puńko kopt de bal weg. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:7

34e minuut.
Klungelig pakt Moraes de bal. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko passt de bal in één keer door. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza draait met de bal, schiet en ... Binggeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsiligiridis probeert de bal aan de voet te houden. Coudet rent richting de bal. Coudet draait met de bal, schiet en ... Binggeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsiligiridis heeft problemen om de bal te vangen. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:8

36e minuut.
Loayza geeft de bal voor. Puńko is nu in balbezit. Loayza is nu in balbezit. Loayza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:9

39e minuut.
Loayza passt de bal zonder na te denken. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ... Binggeli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:10

40e minuut.
Moraes probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rucki de bal onder controle te krijgen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Binggeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:11

43e minuut.
Puńko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rucki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Preece geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Loayza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Konka passt de bal zonder na te denken. Loayza rent richting de bal. Loayza speelt de bal door. Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Katowice 81%, MKS Pieczewo Olsztyn 19%.
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:12

50e minuut.
Stahnke verovert de bal door een tackle van achteren. Stahnke geeft een hoge lob. Loayza is nu in balbezit. Loayza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:13

52e minuut.
Loayza onderschept slim de pass. Loayza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:14

54e minuut.
Coudet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Loayza de bal. Loayza speelt de bal door. Puńko kan de bal niet met de borst controleren. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft een hoge lob. Loayza kopt de bal weg. Puńko probeert de bal met de borst te controleren. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:15

58e minuut.
Stahnke onderschept slim de pass. Stahnke geeft een hoge lob. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Binggeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:16

64e minuut.
Puńko rent richting de bal. Puńko passt de bal met de wreef. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza draait met de bal, schiet en ... Binggeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Puńko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preece kopt de bal weg. Loayza rent richting de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... Binggeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lebel is nu in balbezit. Lebel passt de bal in één keer door. Bobadilla geeft de bal voor. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:17

67e minuut.
Aşurbəyov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Ringström de bal. Stahnke rent richting de bal. Stahnke geeft een lange en hoge pass. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:18

71e minuut.
Coudet geeft een lange en hoge pass. Aşurbəyov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rucki de bal onder controle te krijgen. Loayza rent richting de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stahnke passt de bal in één keer door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Coudet heeft problemen om de bal te vangen. Coudet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:19

73e minuut.
Eliaçık speelt de bal door. Lebel is nu in balbezit. Loayza onderschept slim de pass. Klungelig pakt Loayza de bal. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:20

75e minuut.
Loayza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guerra komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Coudet geeft een lange en hoge pass. Daar is Rucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşurbəyov rent richting de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsiligiridis is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:21

83e minuut.
Włodyga met een sublieme pass. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rucki. Rucki krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Cacciopini is nu in balbezit. Cacciopini passt de bal in één keer door. Aşurbəyov rent richting de bal. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap. Binggeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Binggeli met een sublieme pass. Bobadilla kopt de bal weg. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aşurbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşurbəyov schiet op doel. Binggeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:22

87e minuut.
Lebel rent richting de bal. Stahnke onderschept slim de pass. Moraes onderschept slim de pass. Lebel rent richting de bal. Lebel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra speelt de bal door. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Katowice 70%, MKS Pieczewo Olsztyn 30%.
Niebieskie Katowice - MKS Pieczewo Olsztyn 0:23