Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Erőss Zsolt Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6284
Csíkszereda FK AWESOME!
ék Tactiek ko
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
57.4 gemiddelde waardering 47
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen goed


6e minuut.
Banu geeft een lange en hoge pass. Mirancea is nu in balbezit. Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean geeft de bal voor. Mărcuş maakt een snoekduik en kopt de bal. Zarosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Chiţu met een sublieme pass. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu draait met de bal, schiet en ... Świerczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Olivia geeft een lange en hoge pass. Tamayo rent richting de bal. Tamayo met een sublieme pass. Neacşu is nu in balbezit. Neacşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chiţu geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo onderschept slim de pass. Gómez Araujo schiet op doel. Świerczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - AWESOME! 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 41%, AWESOME! 59%.
Csíkszereda FK - AWESOME! 1:0

47e minuut.
Groncik is nu in balbezit. Tchuř tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Groncik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Groncik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neacşu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Neacşu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banu. Neacşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mátrai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez Araujo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu rent richting de bal. Olivia onderschept slim de pass. Gómez Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Araujo schiet op doel. Świerczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Olivia onderschept slim de pass. Olivia met een sublieme pass. Muntean rent richting de bal. Muntean geeft een hoge lob. Mărcuş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Teodosiu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Gómez Araujo kopt de bal weg. Neacşu is nu in balbezit. Neacşu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Świerczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - AWESOME! 2:0

84e minuut.
Neacşu is nu in balbezit. Olivia onderschept slim de pass. Gómez Araujo begaat een overtreding. Gómez Araujo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 39%, AWESOME! 61%.
Csíkszereda FK - AWESOME! 2:0